Fondatorul Nașul TV, Radu Moraru, a anunțat luni seara că postul își va relua activitatea după aproape trei săptămâni în care activitatea a fost paralizată, fiind date înregistrări ale unor emisiuni mai vechi.

”Din partea celorlalți, care au ținut televiziunea trei săptămâni în beznă, care au distrus toate contractele și parteneriatele cu partenerii noștri, au șters publicitatea, au băgat-o alandala, au schimbat grila de emisie, au făcut ce au vrut ei, au scris minciuni despre mine și familia mea, ei bine din partea acestora nu e decât o avocată isterică, Paula Speranța Ungureanu. Atât”, a spus Radu Moraru într-un mesaj pe pagina de Facebook a Nașul TV. Anunțul a fost făcut după câteva ore în care Moraru și jurnaliștii postului au încercat să intre în sediul postului, având o decizie a instanței în acest sens.

Radu Moraru a spus că este președintele Consiliului de Administrație al postului începând de vinerea trecută și că va cere tuturor jurnaliștilor să înceapă emisiunile.


Numar impresionant de politisti la Nasul TV

Moraru a mai spus că el plătește contractul de închiriere pentru sediul Nașul TV dintr-un corp al Casei Presei Libere. El a spus că a virat 10.000 de lei către firma Coresi săptămâna trecută drept chirie. El a adăugat că tot el a plătit taxe de 40.000 de lei (400 de milioane de lei vechi) la ANAF.

Player video

00:55

În fața jurnaliștilor Nașul TV au stat niște agenți de la firma de pază Cosepa, care au spus inițial că dacă un străin intră în spațiu ei vor chema poliția. În cele din urmă au ajuns zeci de polițiști după ce primii doi agenți ajunși la locație au anunțat prin stație că nu fac față situației. Polițișii au legitimat mai multe persoane din sediu și unul dintre ei a spus că este nevoie de un executor judecătoresc pentru a aplica decizia instanței. Moraru le-a spus polițiștilor că unul dintre agenții de pază l-a agresat pe un coleg de-a său de la Nașul TV.


Citiți mai mult pe reportervirtual.ro