Rares-Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan se declară șocat după ce a văzut fotografia cu ambasadorul SUA la București, Hans G. Klemm, pozând alături de oficiali ai UDMR cu steagul Ținutului Secuiesc, scrie stiripesurse.ro

”Imi explica totusi cineva….?!? Nu inteleg pur si simplu. Sunt șocat. Daca nu e o făcătură ordinara atunci e sau inconstienta sau ignoranta in stare pura sau altceva la care refuz sa ma gândesc pentru ca pur si simplu mi se face rau de la stomac si ma ia si cu amețeala……….”, susține pe pagina sa de socializare realizatorul ”Jocurilor de Putere” de la Realitatea TV.

Reamintim că ambasadorul SUA a efectuat o vizită în zona Covasna-Harghita, dar pe pagina de socializare a Ambasadei SUA de la București nu apare o astfel de fotografie. În schimb ea apare pe wall-ul de Facebook al primarului din Sfântul Gheorghe, Antal Árpád, preluată apoi cu share de alți reprezentanți ai UDMR printre care și deputatul Markó Attila, inculpat în Dosarul ANRP 2, dar care acum trăiește în Ungaria unde se ascunde de un mandat de arestare pe numele său.