steven-van-groningen-constitutie

Nu imi place Ciolos dar respect faptul ca a oprit „politica urii”, atit de promovata de Ponta.

Dupa 1 an de zile, PSD a revenit la putere si a a ridicat la absolut aceeasi „politica a urii” ! Acum nu il mai cheama Ponta, ci Dragnea ! Dar amindoi sint din aceeasi mama si tata: Iliescu si Nastase !

Una din fixatiile urii pesediste a fost incarnata in acest lugubru personaj, pe nume Tzutzuianu, seful comisiei de control al SRI ! Vai mama noastra ! SRI o sa-si faca de cap ca niciodata cit asta e la control ! Fata lui Tzutzuianu a devenit si ea celebra : „scriitoare” pe FB si analfabeta complet in ceea ce priveste #Revolutia 2017 !

In sfirsit, sa trecem la fixatiile tzutzuiste: „Multinationalele este de vina ! Ele manipuleaza si scoate romanii in Piata Victoriei ! Noi sintem romani !”

„Tzutzi” asta a vazut o poza cu Steven van Groningen, seful Raiffeisen Bank, protestind pasnic in Piata Victoriei ! Automat a vrut sa puna SRI-ul pe el ! 

Acest bou sinistru, care cica verifica ditamai SRI-ul (eu cred ca SRI-ul l-a ales expres ca sef), habar nu are ca Van Groningen e insurat cu o romanca celebra, ca are copii romani si ca e un tip inteligent. Care i-a dat lui „Tzutzi” un raspuns fabulos:

„Imi pasa. De aceea am fost in Piata Victoriei. Imi pasa de cele 5.500 de familii de romani care depind de salariul de la banca.”

Bravo Steven ! Asta e lectia pentru toti limbricii politici, indiferent de culoare ! Atunci cind dai 5.500 de salarii meriti RESPECT MAXIM ! Tu si alte sute de mii de patroni mici sau mari, de CEO mici sau mari !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

Am scris acest articol in conditiile in care Raiffeisen Bank este o banca ostila fata de NASUL TV. Dar principiul lui Van Groningen este extrem de corect: respect regulile stabilite de Statul Mafiot si dau 5.500 de salarii, punct ! Am dreptul la protest !