Cristian Boureanu trece prin momente din ce în ce mai grele. Astfel, după ce magistrații au decis ca fostul politician să rămână în arest, moralul acestuia a căzut la pâmânt, scrie stiripesurse.ro

„Cristian suferă enorm. Încearcă să se țină tare atunci când vorbește cu iubita lui, dar moralul lui este la pământ. Mă tem că o să îl lase nervii, s-a închis foarte mult în el, nu mai vorbește cu nimeni, e tot timpul trist, e într-o stare deplorabilă din acest punct de vedere. Se simte nedreptățit, cu atât mai mult cu cât a aflat că s-a luat decizia să fie mutat din arest, în penitenciarul Rahova. Adică, se simte, cu adevărat, în pușcărie, deși polițistul care i-a rupt toți dinții este în continuare pe străzi și împarte amenzi și nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, chiar dacă el a fost cel care a aruncat provocările și a reacționat cu o violență ieșită din comun. În orice caz, Boureanu nu se simte bine și a fost îngenunchiat de perioada de detenție. Acum, văzând că nu găsește nicio înțelegere din partea magistraților, se teme că va rămâne în închisoare, drept exemplu, în timp ce polițistul care aproape l-a omorât din bătaie, se distrează”, a declarat un apropiat de-al fostului politician pentru Spynews.ro.

Vestea vine după ce, de curând, fiica sa, Ioana, a luat decizia să se împace cu el și, în semn de susținere, s-a mutat alături de Laura Dincă. ”De când a fost arestat Cristi, Ioana și-a luat hainele și stă alături de Laura, în apartamentul lor. Acum, micuța regretă enorm problemele pe care i le-a creat tatălui său, cu catât mai mult cu cât magistrații judecă și în funcție de ce s-a petrecut în celelalte procese ale lui, iar acestea nu îi fac deloc bine”, ne-a mai spus sursa citată.

Laura Dincă este și ea nerăbdătoare să îl vadă liber pe Cristi și vrea să se căsătorească cu fostul politician imediat cum problemele lui legale vor dispărea, dovedindu-i în acest fel că îl iubește enorm și că îl susține indiferent de situație.