FOTBAL:RAPID BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI 0-0,LIGA 1 (24.08.2008)Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis cu intarziere ca barajul dintre Rapid si Concordia Chiajna este impotriva regulamentelor sportive europene, pecetluind astfel soarta Rapidului de a juca in Liga 2. Hartia cu decizia TAS a sosit pe adresa clubului ilfovean in jurul orei 11:55 conform gsp.ro.

Mircea Sandu a convocat o intrunire a Comitetului de Urgenta a FRF din care mai fac parte Dumitru Dragomir si Octavian Goga. Scopul intrunirii este punerea in aplicare a deciziei TAS si anularea primelor doua partide disputate deja de Rapid in actualul sezon de Liga 1; cea cu Vaslui din deplasare scor 2-1 si egalul din Giulesti cu Viitorul scor 1-1.

Antrenorul gruparii ilfovene, Ionut Chirila a declarat ca se astepta la o decizie favorabila din partea TAS:”Ştiam că aşa se va întâmpla. Lumea zicea că sunt nebun, dar eu mă bazam pe lucruri concrete. În această dimineaţă am fost anunţaţi de avocat şi de cei de la TAS că am câştigat. Rapid nu avea cum să continue în Liga 1, deoarece nu a primit licenţă de funcţionare pentru această categorie. Rămâne să vedem ce decide federaţia. FRF e obligată să ne repună în drepturi şi să retrogradeze Rapidul”.

De altfel asociatia suporterilor rapidisti a anuntat pe site-ul oficial ca Steaua a sistat vanzarea de bilete pentru derby-ul ce urma sa se dispute maine. Jucatorii rapidisti au fost si ei anuntati ca, in urma antrenamentului de azi, vor pleca acasa in loc sa intre in cantonament asa cum era, in mod normal, programat.

 

3 COMENTARII

Comments are closed.