FCSB vrea să câştige titlul de campioana prin intermediul unui proces la TAS, fapt care i-a determinat pe conducătorii Viitorului să emită un comunicat prin care Gigi Becali este atacat dur, potrivit cancan.ro

Latifundiarul din Pipera este criticat pentru faptul că nu ştie să piardă, motiv pentru care Gică Hagi este „dezgustat şi profund dezamăgit de atitudinea acestuia şi de modul în care încearcă să câştige un campionat”.

Iată comunicatul integral al Viitorului:

„Referitor la declaraţiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri şi publicaţii, dorim să precizăm următoarele:

Dreptatea şi adevărul de care vorbeşte domnul Becali în declaraţia sa nu este stabilită de avocatul pe care-l plăteşte, ci va fi stabilită de instanţele de judecată, în cazul unui eventual proces.

Dreptate şi adevăr este atunci când echipa noastră a terminat prima fază a sezonului competiţional la o diferenţă de 4 puncte faţă de FCSB.

Dreptate şi adevăr este atunci când echipa noastră a obţinut o victorie şi un egal în meciurile directe cu FCSB, în play-off.

Dreptate şi adevăr este şi atunci când cluburile de fotbal din România, cluburi din străinătate, oameni de fotbal, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, ziarişti, ne-au felicitat pentru câştigarea titlului de campioni.

În rândul oamenilor care ne-au felicitat şi care ne consideră campioni se numară şi actualii şi foştii jucători ai echipei FCSB, conducătorii acestui club, dar şi cei mai mulţi dintre suporterii stelişti. Singurul care nu ne-a felicitat şi care nu poate să accepte succesul nostru este domnul Becali.

Pe această cale îi transmitem domnului Becali că un campionat se câştigă pe terenul de fotbal, prin muncă şi nu cu bani, aşa cum se înţelege din atitudinea şi din afirmaţiile sale de genul «…să vedem cine va câştiga la sfârşit ….eu sunt cu banii …Gică e cu tehnicul (adică cu munca)»!

De asemnea îl întrebăm public pentru ce dreptate şi adevăr luptă şi pentru cine atâta timp cât lumea, inclusiv suporterii stelişti, jucătorii, foştii jucători, conducători, ne consideră campioni si ne-au felicitat pentru succesul obţinut?”, se arată în comunicat.

Gigi Becali a reacţionat după comunicatul remis de Gică Hagi. Patronul FCSB a declarat că nu va renunţa la procesul de la TAS şi susţine că a făcut acest demers pentru că este disperat să intre în grupele Ligii Campionilor. Omul de afaceri a mai precizat că “Regele” este supărat pe el şi că nu are curajul să-l sune.

“Hagi este naşul meu, dar nu pot să renunţ. Este vorba de 40, 50 de milioane. Banii aştia sunt în joc. Dacă vom avea câştig la TAS, pot intra uşor în grupele Ligii Campionilor. Altfel, de pe locul doi în campionat, nu am nicio şansă. Dacă dreptatea este de partea lui Hagi, aşa cum susţine toată lumea, atunci de ce se tem de judecător? O să-l sun pe Hagi atunci când o să am curaj şi voi ştii sigur că nu-mi va închide telefonul şi că îmi va răspunde. Până atunci, nu-l sun. Ştiu că este supărat pe mine. Îl voi suna când îi va trece. Eu m-am mai certat o dată cu Hagi, din vina mea, dar promit că niciodată nu voi mai face ceva ca să-l supăr. Nu voi mai intra niciodată în conflict cu el”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.