Cum apare un dezastru, cu  conditia sa fie unul serios, hop si divele, ca ciupercile dupa ploaie. Evident ca nimeni nu poate rata un moment excelent pentru publicitate gratis. Creste rattingul, dar nu cel de tara, cel de persoana!

Andreea Marin Banica a acceptat sa devina reporter special, la stransul de ajutoare, dupa ce Realitatea a iesit din hibernare si a demarat, in tromba, campania “In Realitate esti mai bun”. De remarcat ca diva sta in frig, vorbeste cu oamenii, face inventarul produselor si transmite corespondente in direct de la locul faptei.

Mihaela Radulescu nu se lasa mai prejos! Intre un pictorial in chip de Lolita si culcusul caldut si confortabil de la Monte Carlo, diva se mobilizeaza. Anunta ca a ridicat telefonul si si-a convocat prietenii ,sa puna mana de la mana intru ajutorarea sinistratilor. Pai de la Monte Carlo e mai usor ca pana ajunge in Romania se duce dracului campania si PR-ul de imagine.

Exista totusi o intrebare. Cine va castiga razboiul? Sa curga pariurile!

23 COMENTARII

  1. Ei cum sa il lase doar pe GIGI BECALI sa se afirme,ca doar asa au personalitate daca umbla camerele de luat vederi dupa ei ,nu-i asa?

  2. Oare de ce sunteti rai cu cele doua?
    Habar n-avem noi cat au muncit femeile astea ca sa ajunga acolo unde sunt. Ca au facut si compromisuri asta e clar dar nu cred ca avem dreptul sa le hulim in nici un fel.

    Eu stiu ca sunt doua femei puternice. Orgoliul lor e mare dar oare al nostru, al fiecaruia dintre noi cum o fi?

  3. Nu e nevoie de nici o campanie. Imi pare rau e nevoie de realism si organizare – nu neaparat numai de la autoritati.
    Da sa-i ajutam dar ce ne faceam daca iarna acoprea Romania…..???!!!!.Oameni buni nu mai fiti atat de alarmisti si alarmati.
    Oameni care nu au ce sa manance si poate nu au lemne de foc sunt si in celelalte zone ale tarii.!
    Nu vreau sa minimalizam situatia dar nici sa o umflam….
    Da e groaznic sa stai cateva zile in zapada in intuneric si in frig…..da, dar ai scapat si bucura-te pentru asta. Unde sunt lampile de alta data cu petrol?! De rezerva macar in case ar trebui sa fie astfel de obiecte, aparent de muzeu. Suntem prea dependenti de asa zisa tehnologie. Sa nu uitam ca omul a stiut sa se descurce si altfel.Aceasta dependenta dauneaza grava sanatatii.
    Amintirea mea postata inainte nu era decat o amintire a organizarii unei gospodarii de catre oameni care cunosteau realtatile locului.
    Iarna nu-i ca vara

    Si atunci nu era dive……..

  4. Dupa parerea mea cred ca le bagam prea mult in seama pe aceste „dive”. In definitiv daca altceva nu pot face nu este nici o problema. Principalul este ca campania amandoura este de bun augur indiferente de scopurile fiecareia. Cu stima, Tony Popescu

  5. Acum 35-40 de ani parintii mei plecau sa-si viziteze parintii la Buzau.
    Dis de dimineata cu masina si lucruri cumparate de la oras.
    La ora 14 erau din nou acasa pentru ca nu reusisera sa ajunga la bunicii mei din cauza troienelor.
    Zapada era si atunci spulberata desi nu era foarte multa, erau plugurile vestite pe atunci la dezapezire, oameni si cu lopeti – degeaba. Asa ca aflati la 3-4 km de bunicii mei au facut cale intoarsa acasa cu masina incarcata plus o sfoara cu covrigi de Buzau.
    lucrurile se asezau incet dupa ce se potolea vantul, caci cu ninsoarea nu comenta nimeni, se stia ca este iarna. Lumea se pregatea toamna pentru acest anotimp.
    Pe de alta parte imi amintesc, casa bunicilor mei era in asa fel construia in cat iarna din casa puteau ajunge intr-o camara ( chiler) unde aveau hambar cu faina, malai, oua, untura, carne la garnita, ceapa, usturoi…..si pe alta usa comunica cu grajdul unde erau aduse gainile pentru iarna , o incapere mare in care statea si vaca daca o aveau pe iarna, calul cu siguranta si unde era pus o parte din fan si asa mai departe.Oparte din lemne era stivuie aproape de casa acolo unde se puea ajunge usor. Toate astea pentru ca adesa iarna ramaneau izolati si le era greu sa umble prin curte . Iar de la casa pana la strada ieseai printr-un tunel in zapada facut de bunicul meu impreuna cu copiii.
    Curent nu aveau si chiar daca aveau mijlocul de comunicare era un difuzor care pornea in fiecare dimineata la ora 6 si se oprea sera la ora 12.

    Nu vreau sa spun nimic doar imi amintesc……

    • Si acum este la fel, oamenii de la tara au tot ce le trebuie poate cu painea este mai greu dar fac un bot de mamaliga si se descurca. Nu trebuie crezute isteriile televizate. Este o iarna grea dar oamenii de la tara sunt pregatiti, chiar daca se mai alinta.O spun in cunostinta de cauza.

    • 🙂 Mariana trebuie sa ii invetze televizorul sau T.B. Guvernul,noroc(pacat) ca nu mai este Boc in frunte,caci iar el saracu era de vina 🙂 cum sa se descurce in situatii din astea. ehei!dar ce sa-i facem ne-am modernizat :)apa,curent,digi,mobil,tf.etc.etc. stau cu mainile in buzunare si asteapta…. asta este poporul roman,trebuie sa reanvetze cum se munceste cu adevarat,in majoritatea satelor inzapezite cei care stiu sa se descurce in asemenea situatii sunt batrani(din pacate ei nu mai pot)…iar ceilalti stau de dimineatza pana seara cu berea sau vodca in fatza la ‘Bufetul sau Matul’ satului 🙂
      Deci unde este EDUCATIA dragi Politicieni pe care ati dat-o generatiilor actuale??!!

  6. eu zic sa se lupte cat mai tare, sa se atace ca doua pisici birmaneze pentru ca din tot acest razboi niste familii de sinistrati sigur vor avea de castigat. Sper sa nu fie din categoria lenesilor care stau in fata televizorului si strica ca sunt inzapeziti ci oameni care chiar s-au luptat cu zapada si merita o recompensa

  7. irealitatea a găsit un moment propice de a-și face propagandă și de a profita ca să critice încă o dată conducerea țării. Dacă ar avea măcar 1% gânduri curate poate că i-aș aplauda. Doar că miile de tone de murdărie debitate de-a lungul timpului nu lasă să se vadă nici măcar acel infim 1 %. Neoameni cu pretenții de creștini. Cântați măi la altă masă!

    • Xtrec sper sa le facem noi propaganda „buna” cu programul nostru NASUL TV. hi!hi!

  8. Am primit si informatia aca cele doua protesteaza si impotriva ACTA.

    Iata detaliile,

    Bruxelles se défend de tout manque de transparence sur l’accord ACTA
    La Commission européenne a publié sur internet un long document détaillant les circonstances dans lesquelles se sont déroulées les négociations de l’accord multilatéral sur la contrefaçon ACTA, pour tenter de démonter les accusations de non-transparence formulées par ses opposants.

    La publication de ce document coïncide avec une journée de protestation internationale prévue samedi par les opposants à l’accord, qui considèrent notamment le texte comme une grave atteinte à la liberté des internautes.

    Les négociations se sont déroulées de juin 2008 à octobre 2010 avec la participation des représentants des pays négociateurs, et le Parlement européen a été dûment informé de leur évolution, assure la Commission dans son document.

    „L’UE nie fermement avoir fourni un accès préférentiel à de l’information à un quelconque groupe”, assure-t-elle encore dans un document consultable sur le site internet de la Commission, en précisant qu’il n’y a pas non plus „de protocoles secrets à l’accord”.

    Au cours des négociations, „des représentants des gouvernements des pays négociateurs étaient présents dans la salle”, précise la Commission.

    Le parlement européen a lui aussi été impliqué, ayant reçu à différents stades de la négociation 7 versions provisoires de l’accord, trois rapports détaillés des négociations et 14 notes et documents de travail interne, souligne la Commission.

    En outre, des réunions de consultation publiques, ouvertes à tous, ont été organisées en juin 2008, avril 2009, mars 2010 et janvier 2011, affirme encore l’exécutif européen.

    Dans un communiqué, l’eurodéputé socialiste français Kader Arif, qui dit avoir récemment démissionné de son poste de rapporteur sur le texte au Parlement européen „pour alerter l’opinion publique”, se réjouit pour sa part de la mobilisation contre ACTA.

    „Les arguments que nous portons depuis des mois au Parlement européen sont enfin pris en compte”, se réjouit Kader Arif.

    „Nous attendons donc maintenant de la droite européenne qu’elle prenne ses responsabilités et qu’elle reconnaisse que cet accord est inefficace et dangereux pour les libertés publiques”, ajoute-t-il.

    Négocié entre l’Union européenne, les Etats-Unis, le Japon, le Canada, la Nouvelle-Zélande, l’Australie, Singapour, la Corée du Sud, le Maroc, le Mexique et la Suisse, ce texte est destiné à lutter contre la contrefaçon de manière très large, depuis les médicaments et autres marchandises, jusqu’au téléchargement illégal sur l’internet.

    L’accord ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) a été signé le 26 janvier à Tokyo par 22 des 27 gouvernements européens. Il suscite depuis une vague de protestations, en particulier dans les pays ex-communistes.

    Fin janvier et début février, des milliers de jeunes sont descendus dans les rues en Pologne, avec des autocollants „Nie à ACTA” (Non à ACTA) sur la bouche, des masques noir et blanc des pirates informatiques Anonymous, des banderoles „Non à la censure” à la main.

  9. Desi PR este ceva serios la nivel mondial, „divele” noastre reusesc sa devina penibile. Sa dea Dumnezeu ca acest razboi (cu zapada) sa-l cistige sinistratii, iar bagatoarele astea de(in) seama sa mai stea si pe acasa, ca eu unu’ m-am saturat de ele.

  10. andreea marin banica

    oricum i-a dat o lovitura
    la trustul fostului sot
    ha,ha,ha

  11. Daca cineva vrea sa-si faca imagine cu aceasta ocazie nu stiu ce sa zic. Totusi nu vad nici un rau in a demara si sustine o astfel de campanie. Fiecare percepe cum vrea aceasta actiune dar ramane un lucru bun pentru cei din zapada.

  12. Pai uitaseram de ele ,trebuie sa ne aducem aminte din cand in cand ca mai exista si dive ,mai bine le sta cu cate o lopata in mana sa dea la zapada! :))

  13. @realitateatv….da..in realitate noi suntem mai buni…si…tot in realitate voi sunteti f.rai…!!

Comentariile sunt închise.