‪#‎faPonta‬! Pentru asta ți-ai trimis armata de hackeri pe politicstand.com? Ia de-aici! Și mai am pregătit pentru tine, mâine după protest, acolo voi fi cu orice risc!

Victor Ponta, să știi că eu n-am vrut să merg pe 16 la vot. Mi-am jurat și am spus public că nu voi vota în viața mea ”răul cel mai mic”. Așa l-am perceput pe Iohannis, așa-l văd și acum însă spre deosebire de tine care l-ai face gelos pe însuși Talpa Iadului, Iohannis e parfum de trandafiri. Tu, Victor Ponta ești o năpârcă veninoasă căreia e musai să-ți zdrobim capul, și arogant cum ești și cum e orice prost fudul, confirmi zicala aia cu ”gura bate curul”. Prostia care nu semnalizează nu are niciun farmec dacă nu se-ntoarce împotriva celui care-o manifestă, altfel vreun neuron mai zglobiu rătăcind prin dovleacul acela al tău, te-ar fi anunțat că numindu-ți contracandidatul ”lucru” doar pentru că nu e român cum te dai tu când îți convine, și alți ne-români s-ar putea simți fensați de prostia ta.

Eu una, m-am simțit pentru că prin ADN-ul meu mai călăresc niște huni, cumani sau armeni. Prin venele mele curge sânge amestecat și nu pot fi altceva decât un ”lucru”. Ceva nedefinit, departe de puritatea ta rasială, deși cu mutra ta de mongoloid, descendența italo-albaneză cu care te-ai lăudat nu poate fi altceva decât o minciună de-a ta, la fel ca și celelalte pe care le-ai debitat fără pic de rușine. Ai tu rădăcini italiene sau albaneze cum am eu sânge de aborigen din Noua Zeelandă.

Pentru că ești la fel de nazist ca Hitler, Victor Ponta, am să ies la vot pe 16, și nu călcându-mi pe inimă așa cum am crezut, ci cu entuziasm. Pentru că vreau să-ți dispară rânjetul acela de pe fața de ”român mândru”, pentru că nu te mai suport, pentru că îmi repugnă ținuta ta, mersul tău golănesc, discursul tău nesimțit, miștocăreala ta de derbedeu de cartier, mutra ta arogantă și tot ceea ce reprezinți ca individ, respectiv suma tuturor defectelor ce pot zăcea în omenire. Tu ești un prădător. Și ca să nu ajungi să-mi prazi țara, mă duc să votez ca să dispari așa cum a dispărut tovarășul tău de golănii, Antonescu.

Și cu siguranță, și alte ”lucruri” care s-au simțit profund jignite de insulta ta, vor proceda ca mine. Să nu te bazezi că maghiarimea votează cum îi dictează UDMR. Fără votul maghiarilor, al sașilor și secuilor, nici Traian Băsescu nu ajungea președinte. De aceea nu vei ajunge tu, pentru că ”lucrurile” nu te vor vota. Nu vor vota un nazist care le contestă însăși calitatea de om. Tocmai ce ne-ai făcut foarte mândri că suntem corciți, cu sânge amestecat și nu români verzi ca tine, și tocmai ți-ai pus cruce visului de a ajunge președinte. Heil Siktir!

 
In semn de solidaritate cu colegii de la PoliticStand.com, republicam un comunicat de presa dedicat oradenilor care vor sa se alature unui protest fata de ingradirea dreptului la vot al romanilor din diaspora.
 

Oradea, 06 noiembrie 2014
COMUNICAT DE PRESĂ
PROTEST DE SOLIDARITATE FAŢĂ DE VOTANŢII DIN DIASPORA ŞI ÎMPOTRIVA GUVERNULUI PONTA

Sâmbătă, 8 noiembrie 2014, începând cu orele 16:00, la statuia lui Mihai Viteazul (Piaţa Unirii) din Oradea va avea loc un protest de solidaritate faţă de românii din Diaspora cărora le-a fost îngrădit un drept fundamental garantat de Constituţie: dreptul la vot. De asemenea, protestul va avea ca temă principală şi nemulţumirile la adresa Guvernului Ponta.
Protestul are loc ca urmare a organizării unor tineri în cadrul unui grup pe reţeaua de socializare Facebook. Grupul poate fi accesat la următorul link: https://www.facebook.com/events/606565086115409/. Până la data de 6 noiembrie 2014 pe grup s-au anunţat deja 1.000 participanţi la protest.

În sprijinirea organizării legale a protestului au fost deja depuse două cereri la Primăria Municipiului Oradea, cereri pe care le găsiţi ataşate acestui comunicat de presă.
Cu ocazia turului întâi al alegerilor prezidenţiale din 2 noiembrie 2014, Ministerul Afacerilor Externe şi Biroul Electoral Central şi-au demonstrat incompetenţa sau reaua voinţă atunci când au împiedicat exercitarea dreptului la vot al românilor din Diaspora, dar şi al studenţilor din oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara sau Iaşi. Românii din Diaspora au stat la coadă câte 4-5 ore sau chiar mai mult, iar unii dintre ei nici nu au mai apucat să voteze.

Aceasta denotă proasta organizare a scrutinului din 2 noiembrie, procedura de vot fiind îngreunată mai ales prin faptul că votanţii au fost nevoiţi să completeze o declaraţie pe proprie răspundere cum că nu vor mai vota la altă secţie, deşi există deja prevederi legale care pedepsesc votul multiplu. Astfel, declaraţia respectivă se dovedeşte a fi inutilă şi o măsură pur birocratică.
Dorim ca votanţii din Diaspora să aibă parte de un proces de votare corect, adică să fie suplimentat numărul secţiilor de votare, precum şi numărul de ştampile şi cabine de vot şi, mai ales, numărul de membri ai comisiilor care introduc datele personale în listele suplimentare.

Protestul va avea în vedere şi numeroasele nemulţumiri legate de modul în care Guvernul Ponta înţelege să administreze ţara. Câteva dintre aceste nemulţumiri ar fi: cele 36 de taxe noi impuse de acest guvern, distrugerea sectorului privat, alungarea investitorilor, corupţia din interiorul partidului majoritar din Guvern (PSD), creşterea şomajului – deşi se promiseseră un milion de locuri de muncă –, incompetenţa Guvernului în cazul Aurelia Ion şi Adrian Iovan, dar şi multe altele.

Se menţionează că prin acest protest nu se doreşte a se face campanie vreunuia dintre candidaţii la preşedinţie. Totuşi, participanţii la protest doresc să îşi manifeste, în cadrul protestului, dezaprobarea faţă de perspectiva ca Victor Ponta să ajungă preşedintele României. În aceeaşi zi, acţiuni similare vor fi organizate în mai multe oraşe din ţară.

***

Pentru mai multe informaţii cu privire la protest vă rugăm contactaţi:
Persoană de contact: George Porţan
Număr de telefon: 0752-261-093
Adresă de email: [email protected]

Comments are closed.