recotech2
Un singur atelier pentru toate reconditionarile, va ofera:
-Suport tehnic, toate informatiile utile pentru montarea si utilizarea pieselor reconditionate,
ca sa beneficiati de cea mai buna performanta a acestora.
-Rapiditate, in maxim 48 de ore de la primirea piesei dumnevoastra, o aveti inapoi ca noua, gata de a fi montata pe masina.
-Acoperire nationala, preluam si livram piesele dumneavoastra din toata tara, prin serviciul de curierat partener. Ne ocupam noi de organizarea transportului la cele mai mici preturi special negociate, pentru confortul dumneavoastra.
-Folosim numai piese de schimb de calitate si testate, pentru a va putea garanta o functionare perfecta.
-Stoc de produse reconditionate, cel mai rapid mod de a intra in posesia piesei pe care o cautati. Nu mai tineti masina blocata in service. Comandati telefonic la numarul 0731.900.700 si a doua zi, indiferent unde va aflati, piesa este la dumneavoastra sau, o puteti ridica de la sediul nostru.
-Atelierul RECOTECH, asigura reconditionari de motoare, turbine si casete de directie, pentru toate marcile si toate modelele de automobile, camioane si masini agricole. Evident, asiguram garantie.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: www.recotech.ro

Suntem interesati de a avea colegi noi in echipa noastra, in posturile de: mecanic auto, rectificator si sudor. Daca vrei sa faci parte intr-o echipa de profesionisti, suna-ne la numarul de telefon 0731.900.700 sau trimite-ne un e-mail pe adresa: [email protected].