UPDATE: Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost operat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala. Interventia chirurgicala a fost efectuata pe cale laparascopica, purtatorul de cuvant al spitalului, Valentin Calu, precizand ca evolutia pacientului din ultimele 24 de ore a impus actiunea medicilor. Sergiu Nicolaescu sufera de o afectiune digestiva cronica benigna si a fost internat joi la Spitalul Elias.

„Intraoperator a fost descoperita o peritonita localizata cu punct de plecare apendicular, care a fost rezolvata laparoscopic. Interventia chirurgicala a decurs fara incidente, pacientul fiind transferat in compartimentul postoperator pentru continuarea ingrijirilor”, se arata in comunicatul de presa al spitalului, citat de Agerpres.

Sergiu Nicolaescu este internat la Spitalul Elias, după ce zilele trecute s-a simţit rău. Regizorul a fost internat în spital pentru o afecţiune digestivă cronică şi urmează tratament medicamentos, au precizat medicii printr-un comunicat de presă. Doctorii au precizat că deocamdată nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale.

„Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă «Elias» pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută. În urma investigaţiilor efectuate s-a decis iniţierea tratamentului medicamentos corespunzator”, au precizat medicii în comunicat.

Surse medicale citate de rtv.net au declarat miercuri, 26 decembrie, că regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a fost internat în Spitalul Elias din Capitală în urma fisurării unor coaste şi ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru o suferinţă pulmonară.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a căzut în urmă cu o săptămână în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste. Sursele au mai precizat că regizorul se afla miercuri în Secţia de chirurgie toracică.

3 COMENTARII

  1. Buna seara!
    Trebuie sa traieasca si sa PLATEASCA vietile soldatilor ucisi la Otopeni in ’89!
    A recunoscut ca el a dat acel ordin, a spus-o cu gurita lui!

  2. O veste ,neplacuta ,sper sa treaca cu bine si cat mai repede peste aceasta situatie neplacuta!Ii doresc sanatate si recuperare rapida!

Comments are closed.