La o zi după ce mogulul Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare şi a ajuns după gratii, Antena 3 continuă seria manipulărilor pe bandă rulantă. După ce seara şi noaptea trecută, vedetele Antena 1 şi Antena 3 au prezentat telespectatorilor un adevărat delir al victimizării, a venit rândul reporterilor să intre în acest joc murdar. O dovedeşte o înregistrare trimisă de un telespectator Naşul TV, care prezintă modul în care reporterii Antena 3 au ajuns să facă propagandă şi să instige lumea să ia parte la o acţiune de protest ilegală dar mascată îndreptată împotriva preşedintelui Traian Băsescu. Nimeni nu ştie dacă angajaţii Antena 3 fac aceste lucruri de bună voie sau au fost puşi să se comporte astfel.

[jwplayer config=”600×480″ mediaid=”79059″]

„Plimbarea libertăţii” este, în realitate, o acţiune ilegală de protest pusă la cale seara trecută de Mircea Badea şi Mihai Gâdea.

„Consider că Dan Voiculescu este un deţinut politic şi că Antena 3 este suprimată la ordin politic. Eu voi ieşi în stradă. Voi merge la Cotroceni şi-i voi striga locatarului de acolo: „Ieşi afară, javră ordinară!”. Nu ştiu dacă români se vor regăsi în ceea ce voi face, dacă vor fi mulţi, bine, dacă nu, iar bine, eu voi fi în stradă! E momentul în care telespectatorii noştri să aleagă dacă vor rămâne telespectatori sau vor să alege să se implice, lângă mine. Cine simte ca mine, bine!”, a declarat Mircea Badea la emisiunea La ordinea zilei, la Antena 3.

Mai mult, șefii Antenei 3 s-au grăbit să comande aseară și un promo prin care să incite lumea să iasă în stradă la un protest ilegal. „Noi ne plimbăm duminică de la ora 5 în jurul Palatului Cotroceni. Voi ce faceţi?”, se spune în promo-ul amintit, pe care îl puteţi vedea mai jos, care a fost difuzat extrem de des atât de Antena 3, cât şi de Antena 1 şi celelalte posturi ale Intact Media Grup.

[jwplayer config=”600×480″ mediaid=”78955″]

Mai mulţi angajaţi ai Antena 1 şi Antena 3, prezenţi seara trecută în studioul „Sitezei Zilei” din fostul cinematograf Excelsior, au anunţat că „se vor plimba” duminică în jurul Palatului Cotroceni.

[jwplayer config=”600×480″ mediaid=”78926″]

plimbare-Fb„Mihai Gadea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Oana Stancu și Alessandra Stoicescu sunt doar o parte dintre jurnaliștii postului de televiziune Antena 3, care și-au anunțat prezența la Cotroceni. „Ieși afară, javră ordinară!”, este ‘îndemnul’ pe care-l va striga Mircea Badea. Asteptam romani din toata tara, pentru a demonstra ca acest neam nu va putea fi niciodata invins de o mana de mafioti cocotati in posturi inalte, iar justitia trebuie sa fie cu adevarat independenta, nu un instrumesc de opresiune a unora… Antena 3 Romania este postul de televiziune care acum are nevoie de noi, dupa ce ani de-a randul, jurnalistii care lucreaza acolo au avut curajul sa ne arate adevarul despre clica de interlopi care au ocupat puterea si au intors Romania cu 50 de ani in urma. IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI!”, se arată pe una dintre paginile de Facebook care îndeamnă oamenii la protest.

Cu tot efortul de a lăsa să pară că „plimbarea” lor este un exercițiu democratic, demersul angajaților Antenelor de a protesta ilegal în fața Administrației Prezidențiale a fost demascat chiar de una dintre vedetele postului, Radu Tudor, pe blogul personal.

„Duminica, ora 17,00, Cotroceni
Pe fondul situatiei exceptionale generate de solutia judecatoarei basiste si a procuroarei basiste prin care se dispune sechestrul si confiscarea sediului Antena 3, duminica 10 august nu se va difuza emisiunea Punctul de intalnire.
La ora 17,00, o serie de jurnalisti cunoscuti ai Antena 3 organizeaza un protest la Palatul Cotroceni, locul de munca al politicianului ilegitim si nedemocratic Basescu Traian, cel care se afla indiscutabil la originea abuzului incalificabil la adresa postului nostru de televiziune.
Antena 3 va difuza o editie speciala intre orele 17,00-21,00, cu transmisie live de la Cotroceni si invitati in studio.
Daca va simtiti solidari cu Antena 3, daca nu-l mai suportati pe stalinistul Basescu si pe slugile lui din institutiile de forta, veniti maine sa protestati la Cotroceni, la ora 17,00.
Acesta e inceputul
, a scris Radu Tudor pe blog.

2 COMENTARII

  1. …daca vor fi multi acolo aceia sunt hotii si boschetarii care traiesc ca sunt platiti sau au furat statul si acum au teama de puscarie !….nu trebuie sa ai multa minte ca sa nu realizezi manipularea ori esti spalat pe creier de antene !

Comentariile sunt închise.