cnaŞedinţa CNA de astăzi a fost una plină de evenimente. Miza a fost menţinerea actualei şefe a Laurei Georgescu şi chiar a actualei componenţe a Consiliului.

Patru membri ai consiliului au anunţat că se desolidarizează de şefa CNA, aceştia fiind Florin Gabrea, Răsvan Popescu, Valentin Jucan şi Dorina Rusu.  Valentin Jucan, participant la boicot, a blocat ordinară difuzând în boxe strigătele protestatarilor din Piaţa Universităţii, relatează reportervirtual.ro.

Valentin Jucan şi colegul său Florin Gabrea, au expus în sala de şedinţă a Cosiliului şi pe peretele din spatele lor mesaje prin care cer demisia Laurei Georgescu.

De partea cealaltă a baricadei au stat membrii Monica Gubernat şi Radu Herjeu, care au avut o dispută dură cu Jucan şi ceilalţi susţinători ai săi.

„Nu putem doar să protestăm. Trebuie să avem o formă de document cu cereri concrete către cei care pot să facă ceva „, a spus Dorina Rusu.

Monica Gubernat a suspendat şedinţa timp de o jumătate de oră pentru a-l stopa pe Jucan. Acesta a promis că va face la fel în fiecare şedinţă, dând la boxe protestele din Piaţa Universităţii şi scandările protestatarilor.

Lui Jucan i s-a reproşat că pe scandările puse la boxe apar doar mesaje gen „Jos Parlamentul” dar niciuna referitoare la CNA.