cimatica 1
Lumea științifică a fost de la începuturi, și este și acum, terenul unui permanent conflict de idei între oamenii de știință vizionari și mediul științific conservator, acea majoritate care stabilește viziunea oficială a științei.

Dacă Giordano Bruno a fost ars pe rug pentru ideile sale prea îndrăznețe, iar Galileo Galilei nu a fost departe de o soartă asemănătoare, astăzi vizionarii nu mai sunt în pericolul de a fi uciși atât de ușor pentru o idee, dar se pot confrunta cu multe necazuri, care pot să ducă la marginalizarea lor.

Cu toate acestea, spiritele luminate au înfruntat in permanenta oprobiul mediocritatii si au perseverat in demonstrarea propriilor adevaruri. Progresul s-a facut in special prin intermediul vizionarilor, chiar daca recunoasterea a venit in multe cazuri, dupa moartea lor.

Astazi suntem la o cotitura in mai toate domeniile stiintei. Idei, proiecte si descoperiri care, pana mai ieri, ne pareau de domeniul SF-ului, prind viata si ne forteaza sa facem salturi evolutive in aparenta greu de anticipat.

In aceeasi situatie se gaseste si medicina. Cu toata rezistenta viziunii oficiale, idei si descoperiri revolutionare, ne obligă să ne schimbăm perspectiva asupra sănătății, asupra procesului de vindecare.

În această emisiune, în care vom vorbi despre idei revolutionare în medicină, o avem ca invitată pe doamna Lector univ. dr. Mihaela Georghiu de la Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti, pentru a ne vorbi despre Medicina Vibrațională.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.