Primarul sectorului 3 Robert Negoita va fi executat silit astazi de mai multe bunuri. Bancile si Fiscul incearca sa recupereze de pe urma licitatiei de astazi o parte din banii pe care pesedistul ii datoreaza. Intr-o situatie similara se afla si Irinel Columbeanu, fostul aspirant la fotoliul de primar general urmand sa fie executat silit, tot astazi, de Marfin Bank.

In urma tepelor pe care cu mandrie le numeste businessuri, Robert Negoita a ajuns la mana creditorilor. ANAF si Credit Europe Leasing IFN S.A au scos la vanzare 15 imobile si terenuri din localitatea Popesti-Leordeni, apartinand primarului sectorului 3. De pe urma licitatiei, care va avea loc astazi, ”pagubitii” spera sa obtina 11,872 milioane de lei ( circa 2,6 milioane de euro).

Tot astazi, Irinel Columbeanu, alt afacerist care a cochetat cu politica, va fi si el executat silit de Marfin Bank, la licitatie urmand sa fie puse la bataie trei terenuri in suprafata totala de 17.400 de metri patrati, situate in comuna Moara Vlasiei (judetul Ilfov) si evaluate la circa 151.000 euro.

In cazul lui Columbeanu, Marfin Bank va continua licitatiile si maine, cand la vanzare vor fi scoase 56 de terenuri din comuna Ciolpani, cu suprafete cuprinse intre 900 de metri patrati si 10.000 de metri patrati, care sunt evaluate in total la peste sapte milioane de lei (1,56 milioane de euro).

12 COMENTARII

  1. Asta e un exemplu ce ne trebuie mai mult a fost ales asa ca cei di sct 3 sa il felicite.

  2. Ooh.. n-o sa mai inchirieze autobuze sa-i plimbe pe pensionari la palatul parlamentului 🙁 🙁 saracii de ei, n-or sa mai beneficieze de o masa gratuita la bufetul alesilor…masuri impotriva poporului, de-a dreptul

  3. DE Ce fiscul i-a lasat pana acum, sa se stranga atatea atorii? Cand in „Fisa pe platitor” au fost identificate maxim 50.000 euro TREBUIA sa le puna poprire pe conturile bancare. Daaar, astia- mafiotii- au invatat o smecherie: la fisc declara NUMAI 1-2 conturi bancare si ei au, de fapt, muuult mai multe. In conturile declarate incep sa nu mai ruleze bani, ci doar sporadic, iar fiscul NU MAI ARE pe ce sa opereze.

  4. ce bun gospodar si-au ales sectorul 3 din Bucuresti? Pot fi mindrii de el. Asa de bine o sa-i conduca si la dezvooltarea sectorului. asta au votat asta merita.

  5. Hai Negoitza treci la plata,ca te-ai intors dupa catziva ani de ‘munca’ in occident (unde curge numai lapte si miere) in Ro. si ai devenit super bogat si politician pe deasupra.
    Numai un om de calibrul tau putea sa propulseze asa de mult pe scara ierarhiei politice,un om inteligent a ramas linistit in banca lui sa munceasca si sa isi castige painea cinstit.Deh! aici nu tzi se oferea viatza de huzur de acasa..si pe nemunca… 😉

    • Corect! Doar ca aceeasi viteza de imbogatire au avut majoritatea politicienilor de la noi, nu doar cei care s-au intors din strainatate. Videnii, udrenii, cocosii, motanii, hrebenciucii &Co nu trebuie bagati in aceeasi oala? Sau or fi ei oameni politici & de afaceri corecti, destepti si de mare succes?…

Comentariile sunt închise.