turcescuPublic astazi trei documente din care rezulta fara echivoc cum a reusit oligarhul Voiculescu sa se „acopere” legal cu complicitatea ADS si a Ministerului Agriculturii pentru arendarea prin metoda „concurs restrins de oferte” a celor 2600 de hectare de teren „de aur” din Giurgiu.

Primul document este de pe site-ul ADS din perioada in care, atentie, DOAR SUPRAFETELE DE PINA LA 100 DE HECTARE  puteau fi arendate prin metoda „concurs restrins de oferte”(un fel de incredintare directa)!

Procedura-1

Voiculescu a vrut si a reusit sa ia 2600 de hectare in arenda prin metoda „concurs restrins de oferte”, asa ca ADS si Ministerul Agriculturii i-au facut cu dedicatie un set de proceduri in care limita de 100 de hectare a fost eliminata! Pare incredibil, dar e cit se poate de adevarat, priviti:

Procedura-2

Documentele integrale, cu sursa cu tot pot fi consultate AICI si AICI (2).

De remarcat ca in documentul pe care il puteti vedea AICI (3), tot de pe site-ul ADS, apare si data ultimei sedinte cind a fost modificate procedura de arendare in sensul eliminarii limitei de 100 de hectare: 6 iunie 2013. Adica la doar citeva zile dupa ce Voiculescu primise 2600 de hectare prin metoda „concurs restrins de oferte” si avea nevoie de o eventuala justificare pentru o asemenea „performanta”!

sursa: turcescu.ro

5 COMENTARII

  1. Care legiuitor cumnatul lui Ponta ,Cazanciuc sau prietenul penalul Nitu trebuie sa dispara toti mafioti comunisti si pe urma vedem

  2. CAT MAI PRIMESTE SI PENTRU ACEASTA MAGARIE ORDINARA SI CAND I SE V_A CONFISCA TOATA AVEREA FACUTA DIN CRIME, HOTII, PRIN DESTABILIZARE SI DEZINFORMAREA ROMANILOR ???? CAND II VOR INCHIDE TELEVIZIUNILE DE KKT ?? CE ASTEAPTA LEGIUITORUL ?? DE CE NU II EXECUTA LA URGENTA AVEREA MOGULULUI VOICULESCU ??

Comentariile sunt închise.