Cunoscutul realizator TV Robert Turcescu a recitat, duminica seara, la emisiunea „Cronica de Noapte” pamfletul „Ridica-te Gadea! Ridica-te Badea” – realizat de Grigore Cartianu dupa poezia lui Radu Gyr „Ridica-te Gheorghe! Ridica-te Ioane!”.

Realizatorul „Cronicii de Noapte”, jurnalistul Grigore Cartianu a dedicat acest pamflet – in urma cu doua saptamani, „cozilor-de-topor ale propagandei de tip neo-bolşevic, jalnicilor slugoi ai lui Felix Turnătorul, cei lipsiţi de demnitate şi de Dumnezeu”.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”33169″]

10 COMENTARII

 1. Antenele sunt ca niste droguri pt populatie.Ca alcolul si tigara.Pt cei care sunt prinsi nu scapa usor,pt.ca numai ce este rau creeaza dependenta.

 2. Ma bucur de colaborarea dintre Nasul si Robert Turcescu , Grigore Cartianu si alti jurnalisti pe care eu ii admir .FELICITARI !

 3. Propun poporului roman urmatoarea motiunea : USL sa se duca catre Rusia iar noi , romanii, catre Europa .
  Cine vrea sa insoteasca USL dintre romani e liber sa plece. Ne imbarcam in 2 nave diferite , avem chiar si comandant unul care stie ce vrea , si hai sa vedem cine va fi mai fericit, de ce mama d…lui trebuie sa mergem noi unde vrea USL ??? Am mai fost acolo si nu mai vrem , sa se duca ei cu familiile lor…..

 4. sunt revoltata de declaratiile lui stroe, dusa si evident ale lui ponta, etc.
  postez aici findca la art. cu stro scrie ca trimit prea comentariile prea repede …?
  Stroe si Dusa, pana la demnitate si onoare, mama ce va pricepeti ca gabriel oprea la vorbe goale si minciuni ca si el, umblati dracu prin tara sa vedeti cum arata, mizerabila, cu gunoiul pana la gat, ce sila mi e de voi, continuati cu lectii patriotice dar e la fel ca si in comunism, zece cu mapa si unul cu sapa…
  al dracu cap plecat, pai occidentul a stat zeci de ani cu capul plecat si a muncit mai propagandistule, a muncit ca sa ajunga unde a ajuns acum,dar dee, desi aveti o varsta habar n aveti nici de romanii care azi au 6o de ani si au muncit la trei schimburi, au facut munca gratis pentru secretarii de partid care sedeau bine mersi in birouri si obligau familiile astea prapadite din anii 70-80 sa munceasca gratis patriotic adica iar acum aveti printre voi umflati care au furat din patrimoniul tarii fara probleme – cum sa intram ma in schengen in halul in care suntem, cu voi desigur, nu cu noi prostii care avem rude afara si ne trimit de ani de zile bani pentru familii iar voi acu v ati umplut si vreti sa schimbati barca sa treceti la rusi, ca asa ati invatat si in trecut romanii sa fie ascunsi si mincinosi si ati folosit forta, voi i ati invatat sa stea cu capul plecat iar acu nu va convine, de ce un muncitor sa n aiba si el o masina ca tine, dusa, si toti fitzosii, numai voi mereu, voi cu capul sus iar noi cu capul jos, adica iar vreti sa ne prostiti – pai cu schengenul nu va pasa, ca daca aveti ceva de trecut la vama, dati ordonante de urgenta si se rezolva si fara schegen, in rest las sa stea romanii incartiruiti, de zeci de ani, la discretia voastra de aceea avem acum atatea probleme din cauza comunismului de peste 50 ani in romania – pai tarile din schengen cum sunt mai stroe si dusa? acolo sunt subdezvoltati iar noi suntem cu capul sus mandri si cu valutisti la comisia juridica, cu oameni care in viata lor n au avut contract de munca, becali, remus cernea?
  ce dracu nu mai terminati odata? ehe, brucan stia ce spunea totusi, mai trebuie ani sa ne cernem… si pana la urma ce vreti stroe si dusa, sa ajungem cu capul sus slugile rusilor? macar fiti sinceri ca vad ca va place sa va bateti cu pumnul in piept ca gabi oprea acum cativa ani care facea pe eroul dreptatii, mama ce semanati, pe urma a schimbat barca, n a fost greu, dar noi care l am auzit, nu o sa uitam…
  gata, m am descarcat.

 5. Felicitari Domnule Turcescu , dar de acuma fiti pregatit ca va vor ataca si mai mult vuvuzelele antenelor.

 6. Astea sunt pupezele care-i canta si le hraneste slugoiului lor Dan Voiculescu !

  • Ica,

   Gresesc si ei aproape, fiecare aparitie dar, ca doamna, nu-i frumos sa ii numesti asa pe … Cartianu si Turcescu

   hi hi hi

   • Nu am adresat comentariul d-lui Turcescu si nici d-lui Cartianu ci continutului poeziei.
    Sper ca m-am facut inteleasa li se potriveste de minune !

Comentariile sunt închise.