oprea - arafat - incendiu - colectiv

”Ca notă unitară în ceea ce privește datele primite de la diversele entități implicate, s-a remarcat lipsa de coerență și datele contradictorii cu privire la numărul de echipaje existent la fața locului, numărul total de victime, numărul de pacienți internați în fiecare spital, numărul de pacienți depistați cu infecții nosocomiale, numărul de pacienți transferați în afara țării și locația acestora, raportările fiind confuze chiar și-n privința numărului total de decese”.

E un fragment din Raportul Corpului de Control al Primului- Ministru intocmit in legatura cu tragedia din Colectiv. Raportul vine dupa cinci luni in care s-au intimplat multe. Azi insa, avem confirmarea oficiala, prin acest raport, in legatura cu o situatie pentru care acum cinci luni mi-am luat cele mai crunte injuraturi din partea unor ”jurnalisti”, din partea unor politicieni, din partea unor postaci pe Facebook si, desigur, din partea lui Raed Arafat. Pentru ca am indraznit la vremea respectiva (inca din primele ore si zile de dupa tragedie) sa spun ca ni se ascunde numarul real al victimelor si ca operatiunea de interventie la fata locului a fost un dezastru.

Nu ma bucur ca in acest moment raportul Corpului de Control valideaza toate afirmatiile mele de atunci pe care niste ticalosi le-au considerat conspirationiste sau venind din mintea unuia care a luat-o razna. As fi preferat sa avem un raport care sa ne spuna ca s-a facut o interventie ca la carte si ca autoritatile n-au fost depasite de evenimente. Din pacate, realitatea e alta: interventia a fost un dezastru, iar Banicioiu, Oprea si Arafat AU MINTIT cu nerusinare!

Reproduc mai jos 12 postari de pe contul meu de Facebook, facute in acea perioada, (intervalul de timp este cuprins intre orele de dupa tragedie si pina la o saptamina distanta) si le spun inca o data celor care erau ocupati in acea perioada sa-i pupe-n fund pe Oprea, pe Banicioiu si pe Arafat (se stiu ei care sint!) si sa ma injure grosolan pe mine, sa le fie rusine! Iar daca mai au o urma de rusine, sa-si ceara scuze.

colectiv-1

colectiv-2

Colectiv-3

Colectiv-4

Colectiv-5


colectiv-6 (1)

colectiv-7 (1)

colectiv-8 (1)

colectiv-9 (1)

colectiv-10 (1)

colectiv-11 (1)

colectiv-12 (1)

N-am asumat teoriile conspirationiste in legatura cu ceea ce s-a intimplat la Colectiv. Dar e in raportul Corpului de Control o fraza care ma pune pe ginduri:

”Controlul nu a putut concluziona cu privire la cauzele deceselor victimelor dezastrului din Colectiv, ulterior datei de 30.10.2015, având în vedere datele medicale insuficiente aflate la dispoziție”.

Date medicale insuficiente?! La cinci luni de la tragedie?! Va las pe voi de aceasta data sa spuneti ce credeti ca e in spatele acestei fraze din documentul oficial intocmit de Guvernul Romaniei.

 

Sursa: turcescu.ro