“Nu sunt omul compromisurilor. N-am facut afaceri cu statul. Tot ce am construit, am construit de la zero“, le-a spus marti dimineata Dan Voiculescu jurnalistilor la sediul Curtii de Apel Bucuresti, care judeca marti contestatia depusa de avocatii omului de afaceri la masura controlului judiciar, impus de procurorii DNA in dosarul in care Voiculescu este acuzat de santaj.

Siguuur! Iar facturile de mai jos arata exact acest lucru! Hidroelectrica a cui e, domnu’ Felix?

Factura-Voiculescu-Hidroelectrica

Dar complexurile Turceni si Rovinari ale cui sint domnu’ Felix?

GRIVCO+intermediaza+vanzari+de+electricitate+la+Rovinari+si+Turceni+_359

Daca iar nu-si aduce aminte Voiculescu ii recomand sa vorbeasca un pic cu Ponta care, ce sa vezi, declara cam asa in iunie 2006:

Romania Libera, 1 iunie 2006:

Ponta a declarat ca in timp ce combinatele Turceni si Rovinari disponibilizeaza angajatiexact ministrul Codrut Seres aproba contracte preferentiale acordate prin negociere directasi nu prin licitatii, cu firmele controlate de Voiculescu si de fostul ministru al Economiei Dan Ioan Popescu. GRIVCO SA are un contract care expira in 31 decembrie 2006, iar o alta firma apropiata de DIP, SC Romelectro SA, castiga si ea 5 miliarde lei pe zi. Victor Ponta l-a acuzat pe Seres ca stia de toate aceste contracte deoarece “acestea nu se incheie fara aprobarea ministrului”Ponta a anuntat ca va solicita infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind modul in care s-au acordat contractele preferentiale la combinatele Turceni si Rovinari“.

 

Sursa: turcescu.ro