Ministerul Afacerilor Externe anunţă că în după-amiaza zilei de duminică, autorităţile algeriene au informat oficial Ambasada României de la Alger că unul dintre cetăţenii români care se aflase în complexul de la In Amenas în timpul atacului terorist, a murit.

‘În după-amiaza zilei de 20 ianuarie, autorităţile algeriene au informat oficial Ambasada României de la Alger că unul dintre cetăţenii români care se aflase în complexul de la In Amenas în timpul atacului terorist, a încetat din viaţă. Din informaţiile obţinute de autorităţile române, rezultă că decesul a intervenit, în spital, urmare a rănilor grave suferite, înregistrate anterior. Pe măsură ce autorităţile române vor obţine date suplimentare confirmate, acestea vor fi puse la dispoziţia opiniei publice, în timp util’, se arată într-un comunicat al MAE remis duminică AGERPRES.

Ministerul Afacerilor Externe mai subliniază că regretă profund faptul că autorităţile algeriene nu au informat complet şi corect, în prealabil, autorităţile române, în legătură cu situaţia de sănătate reală a cetăţeanului român, aspect comunicat şi Ambasadei Algeriei la Bucureşti.

‘Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe şi este alături de familia îndurerată’, se mai arată în comunicatul citat.

2 COMENTARII

  1. ,,Nașule”, ai să devii …cioclu! Numai știri negative, decese și …răpiri anunți. Chiar numai este nimic bun în România, chiar numai sunt știri bune și frumoase pentru români. Dacă fac un procentaj al știrilor, postărilor, …,,evenimentelor” pe care le anunți, cred că nici 3% nu te-ai ,,atins” de cele pozitive!

Comentariile sunt închise.