ROMANII VOR ALEGE PRESEDINTELE TARII DINTRE 14 “PENALI” SAU… 15 CANDIDATI ?! DEPINDE NUMAI DE CCR !

0
1363

AEP si BEC au expus Romania unei rusinii mondiale prin modul dezastruos in care au pregatit Campania pentru Alegerea Presedintelui – cel mai puternic om politic din Romania.

S-a ajuns ca pe 27 August 2019, in plina campanie de semnaturi, AEP “sa opineze” sau “sa aprecieze” daca sa se respecte Legea GDPR in Romania !!! Legea datelor personale, o lege extrem de riguroasa si cu sanctiuni foarte mari pentru cei care o incalca !

S-a ajuns ca BEC sa oblige Candidatii sa-si asume raspunderea pentru toate semnaturile strinse (Iohannis 2,2 milioane de semnaturi, Dancila 1,4 milioane de semnaturi, etc) deci pe proprie raspundere ca semnaturile corespund realitatii !

Si tot BEC, pe baza unor suspiciuni rezonabile, a trimis in “penal”, La Parchet, 8 Candidati la Presedintie, facindu-le plingeri penale, fiindca BEC a descoperit semnaturi false !

De cascadorii risului, BEC a admis 5 dintre acesti “penali” sa fie buni de Presedinte al Romaniei !

BEC a “uitat” sa comunice opiniei publice ca a gasit semnaturi false si la restul de 9 candidati, carora nu le-a facut plingeri penale ! Discriminare si incalcare a legii, asa ca BEC va avea in final 14 Candidati la Presedintie cu plingeri ca sint niste falsificatori !

Ba mai mult, BEC i-a obligat pe cei 14 sa isi asume raspunderea pe toate semnaturile fiecaruia, deci si pe falsuri ! CURAT PENAL !

Singura situatie neclara este legata de candidatura Independentului Radu Moraru, despre care BEC nu a dat nicio Comunicare in cele 48 de ore legale !

In consecinta, Radu Moraru a depus la CCR un DOSAR IN PREMIERA PENTRU CURTEA CONSTITUTIONALA ! O adevarata lucrare de doctorat in Drept Constitutional !

Culmea, culmilor ?

Cei 9 Judecatori ai CCR pot scoate Romania din acest penibil fara margini !

Va dati seama cit de jos am ajuns ?! 14 Candidati la Presedintie acuzati ca sint penali de insasi Institutia (BEC) care ii obliga sa devina penali !

Eu, ca al 15 -lea Candidat, am refuzat orice compromis si nu am semnat aceea hirtie incriminatoare ! De aceea, BEC nu ma va trimite niciodata in penal !

Doar CCR mai are SOLUTIA ! Legala si civilizata !
Altfel, va incepe macelul si vom avea cea mai oribila campanie electorala posibila !

Sa fiti iubiti !
Radu Moraru – Candidat Independent si Curat la Presedintia Romaniei

Bucuresti, joi 26 Septembrie 2019, ora 8.00 am