ioan rus

La doar o zi după demisie, fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, primește o papară zdravănă de la mediul on-line, pe pagina sa de Wikipedia, unde o mînă nevăzută a postat următorul text, în 7-8 locuri diferite:

”Un imbecil in toata regula pentru afirmatia facuta : ‘Lucreaza in constructii, autostrazi etc. prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa, curva. De 700 de euro vin acasa jumatate.’-Ioan Rus”.

captura rus wikipedia

 

 

Sursa: inpolitics.ro

 

20 COMENTARII

 1. Pote nu stiti domnule Rus ca pe vremea lui ceausescu acesti constructori pe care azi ii jicniti au lucrat in strainatate prin ARCOM,in SIRIA ,EGIPT,TURKMENIA ,KRIVOIROG,,,,, au adus venituri mari ROMANIEI si munca lor a fost apreciata evidentiindu-se prin cinste si harnicie,NU AU FOST HOTI NU SI_AU VANDUT TARAsi copii lor au fost educati de amaratele de Mame ca si acuma ,AZI ca si atunci constructorii au fost ezploatati!Daca nu ar fi muncitorii cum ati putea sa va bateti joc azi de pe inaltele scaune si sa ii jicniti pe cei care MUNCESC SI FAMILIILE LOR? MAI REFLECTATI!IN VIATA TOTUL SE PLATESTE!

  • Daca i-a „jicnit” nu este mare lucru, era mai rau daca-i „jignea” …

   • Acea femeie a vrut sa spuna cu cuvintele ei ce a deranjat-o la la I.Rus si cred ca nu era cazul sa=ti dai in petec ,cu o observatie de (dottore) al limbii romane.

    • Nu pot sa-mi dau in petec pentru ca n-am ….
     si de unde stii tu ca sa = ti, nu te cred …

   • Ortografia limbii române literare se întemeiază
    pe principiul fonetic d-le George Anescu si când esti concentrat sa-ti exprimi un punct de vedere formulat pe baza amintirilor, ca raspuns la o acuzatie, fonetica uneori îti joaca feste si omiti acest lucru. Asa ca, nu tre’ sa fi arogant si sa ,,jicnesti”.

 2. ASA GANDESC POLITICIENII DE NOI SI PANA LA URMA CINE ESTE DE VINA ? CINE I-A VOTAT SI CATI ANALFABETI CARE VOTEA AVEM IN ROMANIA ?!

 3. … de ce a zis asta?? Pt ca asa crede, pt ca asa crede PSD-ul, Ion Iliescu (ne-a numit „golani” si „animale”), Nastase ne crede „popor de rime” etc … Nu-i primul PSD-ist care spune la microfon ce gindeste despre … platitorii de taxe si romanii „de rind”, care acopera toate cheltuielile si furaciunile politicienilor …
  Alt motiv pt afirmatiile lui Rus?? Era nevoie de o demisie, ca sa nu se mai gindeasca lumea la demisia lui Ponta … macar pt o zi-doua …

 4. Alo! Universitatea Cluj-Napoca! Cum puteti sa tineti in cadrul academica un asa MORON!?; un asa LUMPEN!

 5. Cautam colaboratori pentru publicareanunturi.

  Se lucreaza comod de acasa.

  Cerinte:

  – cunostinte minime PC ;

  – necesar calculator;

  – conexiune internet;

  – rabdare;

  – seriozitate.

  Nu este necesara experienta.

  Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.

  Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti salucrati.

  Program part-time.

  Cereti detalii la adresa : [email protected]

  Oferim si solicitam seriozitate !

Comments are closed.