tese si nevastaS-a lămurit, după ani și ani de zile, în fine, misterul debarcării liberalului Teodor Atanasiu din guvernul Tăriceanu, unde deținea portofoliul Apărării. Cel care a clarificat problema e fostul președinte Traian Băsescu, într-un interviu pentru gandul.info, în care a explicat că acesta a demisionat și nu a fost revocat din funcție, cum cred mulți, pentru că nu a rezistat presiunilor psihologice la care l-a supus șeful statului. De ce l-a presat, totuși, Băsescu?

Băsescu a explicat, în interviu, de ce a ținut morțiș să-l înlăture pe Atanasiu din guvern: pentru că, în timpul reuniunilor ministeriale ale NATO, la care acesta lua parte reprezentînd România, ”el nu stătea, pleca la plimbare cu doamna Bișboacă (soția fostului ministru n.n.), se plimba prin oraș, nu avea poziții la reuniuni și nici nu înțelegea ce se discută, la NATO nu e ca la UE, limba oficială e engleza”.
Întrebat de unde avea respectivele informații, fostul președinte a spus că din informările pe care le primea de la respectivele ministeriale NATO.

 

sursa: inpolitics.ro

2 COMENTARII

  1. Adevarul este ca : Uitati-va la fata acestui individ ,fosdt ministru al Romasniei !!!

Comments are closed.