maria-manuela-catrina-diavol-proteste

Guvernul a aprobat participarea Mariei-Manuela Catrina, secretar de stat in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), in calitate de membru in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale „Posta Romana” (CNPR), potrivit unui memorandum al Executivului, scrie ziare.com

In memorandumul transmis de Guvern se arata ca Maria-Manuela Catrina a activat „in diverse domenii si functii de conducere, are experienta de management si detine expertiza necesara pentru ocuparea pozitiei de membru al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana SA”.

Maria-Manuela Catrina este presedinta Organizatiei de Femei din Bucuresti a PSD si a fost numita pe 10 februarie de premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar de stat la MCSI.

Actionariatul Companiei Nationale „Posta Romana” SA este format din Statul Roman prin MCSI care detine 75% din pachetul total de actiuni ale CNPR si Fondul Proprietatea S.A. care detine 25% din pachetul total de actiuni.

Maria-Manuela Catrina a uimit opinia publica, zilele trecute, dupa ce a distribuit pe pagina sa de Facebook o imagine cu protestul din Piata Victoriei, cu doua artere de circulatie luminate, interpretand ca acolo ar fi imaginea diavolului.

„O imagine infioratoare! Raul vine acolo unde gaseste loc. E vreme de smerenie si rugaciune. Sa nu lasam sa fie in van lectiile din zilele astea! Astazi e Duminica vamesului si a fariseului. Sa ne fie primita rugaciunea! Doamne ocroteste-ne tara!”, a scris pe Facebook Maria-Manuela Catrina, alaturi de un citat din Biblie si o imagine de la protestele din Piata Victoriei, lasand sa se inteleaga ca vede coarnele diavolului in fotografia facuta multimii de protestatari.

Ulterior, Maria-Manuela Catrina a sters postarea respectiva de pe Facebook, dar imaginea a ramas:

postare FB