SA VORBIM DESPRE TINE | 5 martie 2024 @NasulTv

0
278

In emisiunea „Sa vorbim despre tine” dîn data de 5 martie 2024, Gabriela Calitescu, i-a avut invitați pe d-na Cristina Dumitru – mamă unui elev de la Scoală Gimnazială 54 București, care luptă împotrivă agresiunii din școli, pe domnul deputat DUMITRU COARNĂ, dar și pe dl IOAN PUGNA, repezentantul taximetriștilor aflați în greva foamei în Piață Constituției.
În emisiune a avut o intervenție și Radu Moraru, care a vorbit despre “imposibila” ordonanță de urgență, pe care Guvernul vrea să o dea în legătură cu comasarea alegerilor, o ordonanță care, se
vede din avion, este NECONSTITUTIONALA. Tot Radu Moraru a venit și cu o știre “bomba” în legătură cu acest subiect.
Puteți vedea în VIDEO un material realizat la evenimentul organizat de M.A.I., pe tema ordonanței de urgenta a comasării alegerilor, unde Gabriela Calitescu a participat în calitate de
vicepreședinte al Asociației Responsabili Apăram Democrația Uniți.

Pe lângă alte subiecte alese, s-a dezbătut și subiectul agresiunilor din scoli, inclusiv cazul elevului, de 10 ani, violat în toaleta școlii.

Iată ce ne-a scris la redacție d-na Cristina Dumitru, înainte de emisiune, că să înțelegeți prin ce trece, citez:
“Bună ziuă, mă numesc Cristina Dumitru sunt mama unui elev din Școala Gimnazială nr 54. Atât eu cât și foarte mulți părinți ai elevilor din această instituție am depus plângere către toate instituțiile abilitate și către Secția 11 Poliție , problema fiind aceeași :
În cadrul școli mai sus menționate avem un elev PROBLEMA , care de anul trecut a trecut la “alt nivel” , înainte doar avea un comportament inadecvat , dar acum a început să mimeze un act secxual cu unele fete ,mai mult în urmă cu aproximativ 5-6 săptămâni a forțat un băiat în incinta Instituției de învățământ să îi atingă organele genitale.
La 2-3 zile după această ispravă tot în incinta Școlii mai exact în curtea acesteia a bătut o mamă și pe fica acesteia.
Până în luna Octombrie 2023 nu putea răspunde Penal dar nici acum se pare că nu se iau măsuri împotrivă acestui COPIL, dacă îl putem numi așa.
Doamna Director a luat decizia în urma unui Consiliu Profesoral la care nici reprezentanți părinților din clasă în care este acum și nici reprezentanți grupului de părinți din care fac parte (viitoarea clasă unde îl mută), nu am fost invitați (conform Ordinului de Ministru 4183/2022 ;ART 55), să luăm parte la discuțiile și la decizia de mutare disciplinară dintr-o clasă în alta.
Vă rugăm să ne ajutați COPIII ,care merg la școală cu frica acestui GOLAN , care în cadrul secției 11 Poliție este cunoscut mai bine decât un interlop sau cel puțîn că unul care este certat cu Legea.
Doar dacă cineva sună la secția 11 Poliție și spune că are copilul elev la SC Gimnazială 54 și dorește să depună o plângere este instantaneu COMPLECTAT cu numele acestui Golan — IORDACHE GEORGE PETEISOR AJUTAȚI-NE!”

Gabriela Calitescu a prezentat în emisiune și faptul că mama copilului abuzat sexual la școala Nicolae Titulescu a rupt tăcerea. Aceasta a declarat presei prin ce traume trece copilul său în vârstă de 10 ani: „Coșmaruri, țipete în somn, plâns”. Tot mama elevului violat a povestit presei cum s-a lovit de un zid de indiferență la școală și poliție.
Tot astăzi, directoarea Școlii Nicolae Tiutulescu și-a dat demisia.
În emisiune s-a prezentat o cronologie atent documentată, pentru că oamenii să înțeleagă ce și cum s-au desfășurat evenimentele după violul copilului. Iată faptele:
1. După ce mama a aflat de la copil ce s-a întâmplat, a mers la spitalul Grigore Alexandrescu și la INML, unde s-a confirmat violul de către medici.
2. Mama copilului a încercat să le prezinte actele cadrelor didactice, din școală, înainte de a merge la Poliție, dar spune că nu a fost CREZUTĂ!
3. Când a mers la poliție, MAMEI i s-a cerut, la secție, o anchetă internă de la școală unde s-a petrecut incidentul.
4. Mama copilului mai declară că a urmat o ședință cu părinții, odată cu venirea în școală a reprezentanților MINISTERULUI EDUCAȚIEI, iar tatăl copilului nu a fost primit la acea ședință!!!
5. Potrivit MAMEI, agresorul ar fi încă în școală. Acesta ar fi încă un motiv pentru care alti părinți au protestat în fața școlii.
6. Mama copilului de 10 ani a mai susținut că acesta a mai fost agresat sexual în vara anului 2022, tot în toaleta școlii, în timpul programului de lucru. Agresorul ar fi fost un băiat de 11 ani, dar acesta nu a putut să răspundă penal, iar cazul a fost clasat.
6. Într-un final, Poliția a deschis un dosar penal pentru viol
În concluzie, după această cronologie INCREDIBILĂ a faptelor, VĂ VINE SĂ CREDEȚI CĂ ESTE POSIBIL AȘA CEVA?

Urmăriți în VIDEO povestea unei mame care se află în greva foamei, după ce numai reușește să-și vadă cei 3 copii minori, rămași în grija tatălui, la Iași, cu toate că are decizii judecătorești definitive și o ordonanță președințială. O povestea IREALĂ, de NEDREPTATE, de CORUPȚIE, la NAȘUL TV.

Emil Cirjan
producator general