Mugur Isarescu

După dezvăluirile făcute, luni seara, de Sabin Orcan – în emisiunea pe care o realizează la B1 Tv -, la adresa Guvernatorului Băncii Naţionale şi ale presupuselor sale legături cu serviciile secrete, reacţiile nu au întârziat să apară.

Jurnalistul comentează pe o reţea de socializare efectele imediate ale emisiunii de luni seara.

„I-am supărat rău de tot pe băieții cu ochi albaștri… Nuuu, nu la Dan Tăpălagă mă refer! El e doar teleghidat. La mintea lui, l-am deconspirat pe Isărescu pentru că m-au pus Oancea, Ponta, Băsescu, Voiculescu, Ghiță etc. Ce mai, o conspirație generală! Deși, fie vorba între noi, la ce o să dezvălui diseară și în zilele următoare, s-ar putea să-și muște mânuțele cu care a scris textul ăsta mizerabil.
Până una-alta, remarc un paradox care ne arată logica precară a celor care gândesc doar în alb și negru. Dacă îl acuz pe Isărescu de colaborare cu Securitatea, o fac musai la comandă. Sau, mai grav, sunt de partea adversarilor săi politici, care sunt, nu-i așa, niște corupți și niște securiști ei înșiși. Dar dacă unii ca Tăpălagă sar să-i ia apărarea, ca la un semn, nu care cumva să-i bănuim că sunt acoperiți. Uite, îi fac o favoare: eu, spre deosebire de Cristoiu și de alții, nu-l cred acoperit. Eu cred că este cât se poate de descoperit!
P.S. Numai atât puteți, tovarășu’ ofițer Mugurel? O amenințare cu proces și daune civile într-un articolaș de tip reacție rapidă? Brrr, tremur deja de frică… emoticon smile”, a scris Sabin Orcan pe pagina de Facebook.

7 COMENTARII

  1. Si daca noi cei cu credite îl vom da in judecata ptr toate magariile lui ….ce ar zice ??? Isi bate joc de poporul roman si insisi el acoperă toata mafia care ne conduce.!

Comentariile sunt închise.