gadea ponta

Un nou scandal a debutat vineri seară între Antena 3 şi compania de cablu RCS & RDS, după ce televiziunea a acuzat i-a fost sabotată transmisia în timp ce Gâdea îl avea interlocutor prin telefon pe Victor Ponta. Noul scandal a fost relatat de comisarul.ro după cum urmează:

„Scandal între vărănei și erceieși! Din cauza Penalului! Antena 3 reclamă că RCS & RDS i-a bruiat emisia. RCS & RDS: Intact nu a respectat parametrii de transmisie agreati. 

Functionarea nerecorespunzatoare a postului de televiziune Antena 3 in reteaua RCS & RDS in seara zile de joi a fost generata de ‘catre Grupul Intact, ca urmare a nerespectarii parametrilor de transmisie agreati intre cele doua parti’, au transmis reprezentantii companiei de cablu, la solicitarea agentiei de presa News.ro, dupa ce moderatorii Antena 3 au reclamat ca emisia postului de televiziune ar fi fost bruiata de RCS & RDS.

‘Functionarea necorespunzatoare a canalelor de televiziune la care faceti referire a fost generata de catre Grupul Intact, ca urmare a nerespectarii parametrilor de transmisie agreati intre cele doua parti. Astfel, compania RCS & RDS nu se face raspunzatoare de situatia aparuta in seara zilei de 7 iulie. In acest moment, toate canalele de televiziune functioneaza corect si in parametri normali’, au declarat reprezentantii companiei RCS & RDS.

Moderatorii Antena 3 au acuzat, joi seara, ca RCS ca ar fi bruiat emisia postului, in momentul in care vorbeau cu fostul prim-ministru, Penalul României, Victor Ponta, intr-o interventie telefonica.

Mai mult, paginademedia.ro scrie ca postul a difuzat, in jurnalele de vineri, mai multe stiri pe acest subiect. Jurnalistii postului spun ca, in timpul anumitor emisiuni de joi seara, in loc de sunet s-a auzit muzica. Problemele ar fi aparut in timpul unor emisiuni precum Subiectiv si Sinteza zilei.

‘Emisia Antena 3 fost bruiata din nou in mai multe zone din tara in reteaua RCS RDS. Mai multi telespectatori ne-au semnalat ca pe parcursul mai multor emisiuni postul nostru a avut imagine, dar nu si sunet, in schimb, pret de cateva minute, pe fundal s-a auzit muzica, la fel cum s-a intamplat si in aceasta dimineata pentru ca am primit deja mai multe sesizari’, au anuntat cei de la Antena 3, la stirile diminetii”.