transporturiÎnălţime 1,74 m, 84 cm sâni, 59 cm talie, 89 cm şolduri, blondă, ochi căprui, 26 de ani. Este consilier personal şi şefa de cabinet a secretarului de stat din Ministerul Transporturilor Dragoş Ţiţea, bucureşteanul şef la PSD Maramureş, scrie atitudinea.ro.

cristina florea 1

Cristina Alexandra Florea este fotomodel profesionist, fiică de poliţist, a terminat Litere şi, tot din 2014, este mâna dreaptă a secretarului de stat Tiţea. A fost vedeta unei escapade puse la cale zilele trecute de secretarul de stat care s-a deplasat pe Litoral cu elicopterul Scolii de Aviatie.

 

Tiţea a aranjat ca tânăra să fie trecută în actele de zbor drept pilot, la fel şi fiul său de 13 ani, cinci persoane însoţindu-l pe secretarul de stat într-un elicopter al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, pe data de 8 iulie a.c., de pe aeroportul Băneasa, până la Constanţa. Aparent, pentru o întâlnire de lucru a conducerii ROMATSA (în cadrul căreia Dragoş Tiţea a fost director).

După ce i-a lăsat la mare pe pilotul fotomodel şi juniorul de 13 ani, elicopterul s-a întors la Bucureşti gol, fără nici un pasager, escapada costand cel puţin 1.000 de euro, din bani publici. În acest moment, o anchetă este în desfăşurare.

Cristina Alexandra Florea a încercat să-şi acopere urmele de fotomodel profesionist dupa ce a ajuns la Ministerul Transporturilor, dar  fotografiile au ramas pe internet.

 

sursa: flux24.ro

 

5 COMENTARII

  1. asa niste dimensiuni ,, 1,74,84,59, 89 si 26 ani,Vreti sa mearga cu caruta ?????? LA cat au furat pdl istii in tara asta ce mai conteaza 1000 euro ? frustratii insa vor,,, sa moara si capra vecinului ,,

  2. Ii doare in scoica de romani. Cand spun ca banul contribuabilului este clar banul FSN, PDSR, PSD, si celorlalte partide pline cu f. multi activisti de partid ( universitatea Stefan Gheorghiu de pe bulevardul Ion Mihalache, cladire comunista vizavi de fosta intreprindere APACA ), securisti, militieni fii de tortionari etc. etc. Acestia sant baza ” Partidului Comunist Roman „. Aceasta baza este turnata din cel mai bun ” beton rapid „. Beton rapid este la baza ” Hidrocentralelor ” pentru a nu se infiltra apa si sa distruga armatura fieroasa ( pe intelesul romanului care nu stie sa citeste almanahe.

  3. …tare de tot cu slujbasii tarii!
    In tarile dezvoltate si civilizate ai nevoie de semnatura a TREI PERSOANE pentru a ocupa o functie publica! Iar una dintre intrebari este: ce fel de CARACTER este persoana ca sa merite sa fie platita pe bani publici!
    Pe cind si la noi!?

Comments are closed.