Vaccinarea Obligatorie – măsură totalitară

Scrisoare deschisă adresată Ministrului Sănătăţii, Primului Ministru al României, Președintelui României, membrilor actualului Guvern, Parlamentului României, Avocatului Poporului, clasei politice din România şi tuturor cetățenilor.

Bună ziua,

Dupa 2 ani de “trudă”, Ministerului Sănătăţii s-a decis să aducă în dezbatere publică noul proiect al legii vaccinării . In desconsiderare totală 1 faţă de cetăţenii acestei ţări, M.S. a decis ca oportună publicarea acestui proiect tocmai în Săptămâna Mare, atunci când omul obişnuit era preocupat cu pregătirile de Paşti. Simbolic vorbind, în tradiţia creştină, este o săptămână a sacrificiului. Mă întreb, oare reprezentanţii acestui minister s-au gândit la sacrificarea noastră şi a intereselor copiilor noştri asemeni mieilor de Paşti?

Inspirat de mesajul unui părinte, unul foarte bine argumentat 2 împotriva vaccinării obligatorii, am decis să completez ceea ce George Stoian a punctat.

Măsură totalitară

Introducerea obligativităţii vaccinării este o măsură totalitară, o instaurare a dictaturii medicale in România. Cine va studia procesul de la Nuremberg impotriva IG-Farben (un cartel chimico-farmaceutic format în 3 1925 de Bayer, BASF, Hoechst şi alte multinationale), o să înţeleagă acuzaţiile procurorului american, generalul Telford Taylor, din deschiderea procesului .

––-

1 http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2017/04/LEGEA-VACCINARII-10.04.2017-002.pdf

2 https://luptapentruviatata.wordpress.com/2017/04/17/treziti-va-partea-a-ii-a/

3 http://www.profit-over-life.org/guide/content.html

Acest cartel este principalul responsabil pentru cel de-al Doilea 4 Război Mondial, investind sume uriaşe în Hitler şi în regimul lui, pentru a construi maşina de război germană.

Procurorii americani au demonstrat că IG-Farben a investit peste 1 miliard de mărci (echivalentul a multe miliarde de dolari în ziua de azi) în construcţia şi extinderea fabricilor şi a lagărelor de la Auschwitz, în scopul experimentelor medicale pentru testarea gazelor chimice, a vaccinurilor şi a 5 altor produse chimice.

Scopul principal al acestui cartel, aşa cum rezultă din fotocopiile procesului de la Nuremberg, a fost acela de a defini corpul uman ca o piaţă globală, explotarea bolilor ca piaţă pentru testarea medicamentelor, implementarea unui monopol la nivel global pentru brevetarea medicamentelor, eliminarea oricărei competiţii din partea terapiilor naturale (acestea nu pot fi brevetate). Dacă am învăţat ceva din istorie, nu vom permite nimănui să facă din această ţară un Auschwitz uriaş, ne vom lupta pentru libertatea de a alege ceea ce ni se administrează. Înţelegând acest proces împotriva IG-Farben, vom înţelege motivul pentru care s-au formulat cele 10 puncte din Codul de la Nuremberg pentru etică medicală . Chiar la primul punct, ni se spune clar “Required is the voluntary, 6 well-informed, understanding consent of the human subject in a full legal capacity.”

Domnilor, nu ne puteţi vaccina forţat, aţi încălca acest prim punct pentru că nu aveţi acordul nostru, voluntar, bine informat şi înţeles! V-aţi întoarce la nazism, sper că e clar pentru toată lumea.

Profilul risc-beneficiu

Nu sunt împotriva vaccinării, vaccinarea a avut rolul ei în reducerea incidenţei bolilor prevenibile prin vaccin. În lumea civilizată, mortalitatea nu a fost influenţată, decât într-o mică măsură de introducerea vaccinurilor .

––-

7 8 9 4 https://www.youtube.com/watch?v=anofcdN-BsU#t=3m27s 5 http://www.profit-over-life.org/rolls.php?roll=1&pageID=9&expand=no 6 https://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_Code 7 http://www.columbia.edu/itc/hs/pubhealth/rosner/g8965/client_edit/readings/week_2/mckinlay.pdf 8http://peaceworkspartners.org/vault/Oxford/DPHPC/Health%20and%20Development%20Course/Int%20 Dev%20Readings%20HT10/1a.%20Main%20Theories/McKeown%20The%20Role%20of%20Medicine% 201979.pdf 9 http://www.dissolvingillusions.com/graphs/#46

Ne dorim însă o vaccinare sigură şi eficientă? Ne dorim să informăm corect părinţii despre profilul risc/beneficiu? De ce ignoră M.S. numeroasele studii care prezintă probleme ale vaccinării? Vorbim despre cateva mii de studii publicate între 1926 şi 2009 sau aceste 10 1000 de studii peer review. 11 Cum putem obţine o vaccinare sigură şi eficientă atunci când producătorii acestor vaccinuri nu-şi asumă responsabilitatea propriilor produse? Medicina nu este matematică, o ştiinţă exactă. Corpul uman are încă multe necunoscute pentru specialiştii din acest domeniu. Până în 2015 se ştia că nu există sistem limfatic în sistemul nervos central.

Studiul “Structural and functional features of central nervous system lymphatic vessels” , demonstrează existenţa vaselor limfatice şi pune în 12 discuţie presupunerile de bază din domeniul neuroimunologiei. Proiectează o nouă lumină în etiologia bolilor, neuroinflamatoare şi neurodegenerative, asociate disfuncţionalităţilor sistemului imunitar!

De ce este această descoperire importantă?

Multe din actualele vaccinuri conţin cantităţi mari de hidroxid de aluminiu. Există un număr mare de studii care demonstrează că macrofagele sunt capabile să ingereze nanoparticulele de aluminiu şi să le transporte, prin limfă, în diferite organe. Acest articol explică mecanismul prin care aceste 13 nanoparticule de aluminiu ajung în creier. Dacă aveţi mintea deschisă, cu atât mai mult dacă sunteţi responsabili pentru sănătatea populaţiei, studiaţi vă rog aceste materiale . 14 Aluminiul este un element foarte răspândit în scoarţa terestră, din acest motiv, zeloţii pro-vaccinişti o să vă spună că bebeluşii ingerează o cantitate mult mai mare decât cea prezentă în vaccinuri! Argumentul este unul fals. Acest studiu , făcut în Brazilia şi publicat în 15 revista Nature, demonstrează: cantitatea de aluminiu din primul vaccin, HepB, este de 5 ori mai mare decât ceea ce ingerează un bebeluş în primele 6 luni de viaţă, ajungând din laptele matern în fluxul sanguin. În plus, aluminiul injectat rămâne în corpul uman, pentru cel puţin 7 ani, pe când aluminiu ingerat este excretat prin urină relativ rapid.

––––-

10 http://tinyurl.com/VaccineReactionStudies

11 https://drive.google.com/file/d/0B3mMkPwF1DUPckVEZ2JkMXV2ams/view?pref=2&pli=1

12 http://www.nature.com/nature/journal/v523/n7560/full/nature14432.html

13 http://vaccinepapers.org/vaccine-aluminum-travels-to-the-brain/

14 http://vaccinepapers.org/ 15 http://www.nature.com/jes/journal/v20/n7/full/jes200964a.html

Pentru că-mi doresc să păstrez textul cât mai scurt şi pentru că nu-mi doresc să influenţez negativ opinia publică asupra vaccinurilor, mă opresc din argumentaţia pe aceasta temă. Rog părinţii să se sfătuiască cu medicii, să ceară o informare corectă şi să evalueze cât mai bine acest profil risc/beneficiu.

De asemenea, rog factorii decidenţi să renunţe la orice tentativă de a impune cu forţa vaccinarea adulţilor şi a copiilor, încercând în acelaşi timp să le câştige încrederea prin măsuri legislative care să ducă la un serviciu medical de calitate!

De la o mamică care a născut 3 copii în Olanda, aflăm de ce acolo 16 acoperirea vaccinală este foarte mare: “La naștere nu se face niciun fel de vaccin. De ce? Pentru că starea de sănătate nu este încă evaluată suficient. Apoi timp de 8 zile de la naștere o asistentă vine acasă și măsoară zi de zi temperatura mamei și a copilului, probleme legate de somn, hrană, piele și alte reacții. Tot în aceste opt zile vine acasă un specialist care face test auditiv și ia sânge copilului (din călcâi) pentru analizarea a 17 boli autoimune ce trebuie depistate din prima luna de viață, înainte ca bebele să primească lapte praf sau vaccin sau altceva. De ce? Pentru ca substanțele din cele menționate mai sus pot provoca urmări grave și ireversibile.”

Manipularea pe înțelesul tuturor

Pentru a ințelege cum s-a ajuns la această lege, să urmărim această cronologie:

● La sfârşitul anului 2014, în California, avem vestita epidemie de rujeolă de la Disneyland (acum ştim că 83% au fost vaccinaţi).

● La câteva luni distanţă, februarie 2015, propaganda ajunge şi în România. Vlad Mixich si Hotnews își încep seria de articole care 17 18 19 să pregătească terenul noii legi a vaccinării.

● Două luni mai târziu, aprilie 2015, avem deja discuţii despre proiectul 20 legii vaccinării, despre cum ar trebui forţaţi părinţii să-şi vaccineze

–––––

16 goo.gl/KjURrF

17 http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19281714-isteria-anti-vaccin-face-primele-victime.htm

18 http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19325321-incursiune-mintea-unui-parinte-care-refuza-vaccineze-co pilul.htm

19 http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19394518-cum-transformat-carte-obscura-biblia-miscarii-anti-vaccindin-romania.htm

20 http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20017860-criza-vaccinarii-romania-cat-poate-impune-statul-cat-pot-r efuza-parintii.htm copiii (vă reamintesc că în 2015 am avut 7 cazuri de rujeolă, însă probabil dl. Mixich este un profet).

● Mai aflăm că avem o criză a vaccinurilor pentru care, bineînţeles, tot mişcarea “anti-vaccin” este vinovată. Mă întreb oare această criză a fost cumva gândită pentru a se afirma că “parinţii nu mai vaccinează, scade acoperirea vaccinală, trebuie impusă vaccinarea obligatorie”?

● Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu (PSD), ne anunţă la începutul lui 21 aprilie 2015: “Ministerul Sănătăţii lansează o ofensivă împotriva organizaţiilor care sprijină ideea refuzului vaccinării copiilor. Ministrul Nicolae Băniciou spune că se lucrează la o lege a vaccinării având ca model legislaţia din mai multe ţări europene precum Franţa, unde refuzul vaccinării se sancţionează.” Vă reamintesc, în acel moment, în România, nu exista epidemie de rujeolă, ci doar de manipulare. Din păcate nu avem vaccin pentru ea!

● La final de septembrie 2015, Bănicioiu ne anunţă că încă se mai 22 lucrează la proiect dar speră să fie gata în curând.

● 30 octombrie 2015, dezastrul Colectiv şi sistemul medical românesc îşi arată hidoasa faţă, incompetenţa si corupţia… Oamenii sunt revoltaţi de incapacitatea acestui sistem de a salva ceea ce este omeneşte posibil. Guvernul Ponta cade, sistemul face un pas înapoi pentru a se mai linişti lucrurile. Românul are mintea scurtă, peste câteva luni vor avea o nouă fereastră de oportunitate, o nouă fereastră Overton . 23

● La final de februarie 2016, apele s-au mai liniştit, noul ministru al M.S., Patriciu Achimaş-Cadariu, repune în discuţie legea vaccinării obligatorii . 24

● 28 februarie 2016, apare pagina de facebook Coaliţia România 25 Sănătoasă, administrată de Dl. Ovidiu Covaciu. Promotorii vaccinării obligatorii mută propaganda în social media. Fără studii de specialitate, Dl. Covaciu sfătuieşte părinţii, din punct de vedere medical, în ceea ce priveşte vaccinarea.

● Ca şi prima oară, atunci când birocraţii din M.S. işi frecau mâinile de bucurie, un nou scandal loveşte sistemul, scandalul Hexi Pharma. Celor  care sperau să treacă această lege nazistă, fereastra Overton li s-a închis iar în nas! Că tot veni vorba despre unul dintre cele mai mari scandaluri din sistemul de sănătate românesc, vedem cum nimeni nu răspunde. Singurul vinovat este mortul! Ne mai întrebăm de ce 43% dintre români nu au încredere în Ministerul Sănătăţii? Totuşi, acest 26 minister ne cere să renuntăm la un drept fundamental! Oameni buni, suntem întregi la cap, acceptăm această bătaie de joc?

––––

21 http://www.rfi.ro/stiri-social-57048-taberele-pro-contra-vaccinarii-isi-ascut-armele-ministerul-sanatatii-am eninta

22 https://www.agerpres.ro/sanatate/2015/09/30/banicioiu-despre-proiectul-de-lege-privind-vaccinarea-nu-e ste-forma-finala-totul-va-fi-dezbatut-in-parlament-21-58-02

23 https://mediocruladevarat.wordpress.com/2014/09/22/manipularea-pentru-tonti-sau-fereastra-overton/

24 https://www.realitatea.net/ministrul-sanata-ii-anun-a-prima-dezbatere-publica-a-proiectului-de-lege-a-vac cinarii_1892759.html

25 https://www.facebook.com/pg/RomaniaSanatoasaCoalitie/about/?ref=page_internal

● Şi iată cum scorul dintre M.S. şi cetăţeni devine 0 la 2.

● 11 august 2016, aflăm că “Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat, joi seară, că în septembrie va fi promovată în Parlament Legea vaccinării, aflată deocamdată în lucru la Ministerul Sănătăţii.” 27

● 21 septembrie 2016, M. S. e dornic de revanşă. Cum în “democraţie” se conduce după principiul problemă-solutie , în luptă intră “epidemia 28 de rujeolă” , avem deja 3 morti si 675 de cazuri! 29

● 22 septembrie 2016, M.S ne anunţă că legea vaccinării se află în 30 circuitul de avizare

● 23 septembrie 2016, pană si dl. Victor Ciorbea, Avocatul Poporului se implică şi încearcă să urgenteze lucrurile. Ştim cu toţii, Dl. Victor 31 Ciorbea este un mare apărător al poporului!

● 11 octombrie 2016, jurnalistul Vlad Mixich este numit vicepreşedinte al Agenţiei Nationale a Medicamentului. Categoric, contribuţia lui nu putea rămâne nerăsplătită.

● noiembrie 2016, apar site-ul si pagina de facebook desprevaccin.ro . 32 Implicaţi şi în acest proiect, voluntarii d-lui Ovidiu Covaciu.

● Deşi ministrul Voiculescu ne ameninţă că-şi va asuma răspunderea pe acest proiect, pană la urmă căruţa a căzut tot pe PSD.

● Să facem povestea scurtă. Ministrul Sănătătii, Dl. Florian Bodog, ​s-a gândit să ne facă un “minunat cadou” de Paşti, vaccinarea obligatorie a ADULŢILOR şi COPIILOR. Schema de vaccinare nu e chiar subţire, cadoul a fost deci pe măsură!

––––

26 https://www.agerpres.ro/sanatate/2016/10/04/coalitia-votez-pentru-sanatate-aproape-jumatate-dintre-ro mani-nu-au-incredere-in-ministerul-sanatatii-13-25-30

27 https://www.news.ro/social/vlad-voiculescu-in-septembrie-vom-promova-legea-vaccinarii-192240321135 2016082115545004

28 http://www.criterii.ro/index.php/en/national/6201-decalogul-chomsky

29 http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21304363-epidemie-rujeola-romania-din-cauza-nevaccinarii-3-copiimurit-675-cazuri-inregistrate-primele-opt-luni-ale-anului-fata-doar-sapte-cazuri-inregistrate-anul-trecut.htm

30 http://www.romaniatv.net/ministerul-sanatatii-despre-legea-vaccinarii-va-exista-obligatia-ca-vaccinurile-s a-fie-tot-timpul-pe-stoc_315856.html

31 http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21309022-avocatul-poporului-cere-ministerului-sanatatii-explicatii-le gatura-proiectul-lege-privind-vaccinarea-obligatorie.htm

32 https://www.facebook.com/pg/vaccinurilesalveazavieti/posts/?ref=page_internal

Urmărind această cronologie, ar trebui să fie evident, pentru toată lumea, că acest proiect de lege a fost gândit cu mult timp înainte de a avea o “epidemie” de rujeolă. Încă de la început, scopul a fost de introducere a vaccinării obligatorii. Vedem cu îngrijorare, la nivel global, această tendinţă de vaccinare fortaţă, însă această propunere legislativă este una dintre cele mai mişeleşti, propunând judecarea părinţilor pentru rele tratamente aplicate minorilor.

În ultimii 2 ani, sistemul de sănătate public s-a confruntat cu multe probleme grave însă grija guvernanţilor nu a fost de a le rezolva, ci de a forţa vaccinarea.

Revenind la manipulare şi la modul dezastruos în care se face informarea părinţilor, la articolul 13, litera j, ni se spune că M. S. răspunde de site-ul www.desprevaccin.ro şi îl finanţează. Dl. Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului Național de Vaccinologie din cadrul Societății de Medicină de Familie și secretar în cadrul Comisiei de Medicină de familie din Ministerul Sănătății, ne spune mai multe despre Dl. Ovidiu Covaciu : “În spatele domnului Covaciu se află un grup de medici, 33 noi, grupul de vaccinologie”. Dl. Dumitra îl legitimează pe dl. Covaciu pentru a da sfaturi medicale pe facebook, pentru a elimina informaţii care ar putea afecta rata vaccinării. 34 Mai grav însă, Dl. Covaciu se ocupă şi de administrarea paginii de facebook desprevaccin.ro. Vă rog să verificaţi albumul foto cu imagini ale modului în 35 care se face informare pe această pagină a M. S. Însuşi fostul Ministru al Sănătatii, Dl. Vlad Voiculescu, a sprijinit acest mod ruşinos de informare a părinţilor. Orice comentariu sceptic în privinţa vaccinării, indiferent de valoarea argumentelor şi a studiilor ştiinţifice prezentate, iţi atrage blocarea accesului pe această pagină.

–––-

33 https://www.youtube.com/watch?v=aZhYs02FES4&feature=youtu.be&t=36m00s

34 https://www.facebook.com/pcbogdan/posts/10207970400849692 35https://www.facebook.com/pcbogdan/media_set?set=a.10209536372998017.1073741837.1587797036 &type=3

Dle. Dumitra, dragi responsabili ai M. S. aşa înţelegeţi să faceţi informare pe un subiect atât de sensibil, aşa întelegeţi să ne câştigaţi încrederea în sistem?

Manipularea, “epidemia de rujeolă”, pe larg în această notă . Vom descoperi 36 că există probleme şi cu vaccinul, studii peer review care demonstrează că vaccinaţii pot transmite boala celor nevaccinaţi, că vaccinul nu este foarte eficient nici atunci când procentul de acoperire trece de 99% şi că nu este sigur pentru toţi.

O problemă de credibilitate

Dragi români, ni se cere să renunţăm la dreptul de a dispune de propriul corp, ni se cere a renunţa a mai fi fiinţe raţionale, capabile a alege ceea ce este mai bun pentru noi şi copiii noştri.

Dar cine ne cere acest lucru? Acelaşi sistem în care mor anual​, din cauza disfuncţionalităţilor, peste 60.000​ de oameni, aşa cum putem afla dintr-un raport prezidenţial. 37 Ce a făcut ministerul? Ce au făcut medicii care doresc impunerea unei legi naziste, pentru a limita acest dezastru?

Cum poate garanta acest sistem calitatea vaccinurilor? Care este capacitatea României de a mai produce şi testa vaccinurile, după distrugerea Institutului Cantacuzino? Ni se spune ca aceste produse sunt testate de organisme internaţionale şi sunt extrem de sigure. Nu este o noutate, companiile farmaceutice ascund date importante din 38 studiile clinice. Intre 2009 si 2012, din 585 de studii clinice , 171(29%) nu 39 au fost publicate. Aceste 171 de studii au avut înrolaţi 299.763 de participanţi. Acest fenomen a fost mult mai întâlnit printre studiile clinice finanţate de industria medicală (150/468, 32%) faţă de restul studiilor (21/117, 18%).

–––––-

36 https://www.facebook.com/notes/popa-bogdan/pojarul-si-vaccinarea/10210132244214425

37http://www.b1.ro/stiri/eveniment/statistica-socanta-numarul-enorm-de-persoane-care-mor-anual-in-spital ele-din-romania-din-cauza-fragilitatii-sistemului-video-149056.html

38 http://www.bmj.com/content/347/bmj.f6104

39 http://www.newsweek.com/2014/11/21/medical-science-has-data-problem-284066.html

Unul dintre motive este: “companiile farmaceutice au foarte mult de pierdut” aşa cum s-a exprimat cercetătorul Christopher W. Jones, unul dintre cei care au studiat această problemă. Stephen A. Krahling si Joan A. Wlochowski, 2 cercetători ai Merck Pharmaceuticals, unul dintre cei mai mari producători de vaccinuri din lume, au dat compania în judecată pentru fraudă. Acuzaţiile sunt că producătorul 40 a falsificat studiile de eficienţă a componentei oreion din vaccinul ROR. Mai precis, din dorinţa de a-şi menţine licenţa obţinută de la FDA pentru accest vaccin, Merck a folosit tehnici de testare improprii si a falsificat datele pentru a obţine eficienţe de 95% . 41 42 43

Aceiaşi producători care sunt scutiţi de răspundere în privinţa vaccinurilor, au plătit miliarde de dolari în amenzi pentru fraudă medicală, corupţie şi alte încălcări ale legilor . 44

Puţini cunosc că noile medicamente aprobate au o şansă de 20% să cauzeze reacţii adverse grave. Comisia Europeană estimează că în fiecare an mor peste 200.000 de persoane ca urmare a reacţiilor adverse la medicamentele administrate. O analiză independentă , facută intre 2002 şi 2011, de echipe de experţi din 45 Franţa, Canada şi Olanda, a celor 946 de medicamente noi aprobate pentru folosire, a relevat că doar 8% din medicamentele noi sunt superioare clinic medicamentelor existente. Cu câteva procente sub estimarea făcută în decada precedentă. Doar două au fost revoluţionare şi 13 au avut un avantaj terapeutic. Noile politici FDA, pentru a aproba rapid noile medicamente care ajung la pacienţi, au dus la aprobarea lor cu mai puţine dovezi că sunt sigure şi eficiente. Un studiu sistematic referitor la scurtarea procesului de analizare şi aprobare, a descoperit că reducerea cu 10 luni a acestui proces a rezultat într-o creştere cu 18% a reacţilor adverse serioase, o creştere cu 11% a spitalizării şi o creştere cu 7.2% a numărului de pacienţi morţi. Ca răspuns la medicamentele dezastruoase precum Vioxx, care a cauzat conform experţilor mai mult de 120.000 evenimente traumatice cardiovasculare si 40.000 de morţi, Congresul SUA şi FDA au pus la punct un sistem de monitorizare si siguranţă. O analiză recentă a demonstrat că nu există dovezi că acest sistem este capabil să identifice riscurile serioase.

–––––-

40 https://docs.justia.com/cases/federal/district-courts/pennsylvania/paedce/2:2010cv04374/381331/60

41 http://www.huffingtonpost.ca/lawrence-solomon/merck-whistleblowers_b_5881914.html

42 http://ahrp.org/former-merck-scientists-sue-merck-alleging-mmr-vaccine-efficacy-fraud/

43 http://dmlawfirm.com/mumps-vaccine-lawsuit-says-merck-stonewalling/

44 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_pharmaceutical_settlements

45 http://ethics.harvard.edu/blog/new-prescription-drugs-major-health-risk-few-offsetting-advantages

Altă autoritate internaţională în domeniu, CDC, se confruntă cu multe scandaluri. Cel mai recent este cel al unor oameni de ştiinţă din cadrul CDC 46 care acuză că “misiunea lor este influenţată şi modelată de interesele unor surse externe necinstite”. Să nu uităm şi de acuzaţiile unui cercetător, William Thompson, unul dintre autorii faimosului studiu care ar demonstra 47 că nu există o corelaţie între vaccinul ROR şi autism, care a recunoscut că au falsificat datele pentru a ajunge la această concluzie . 48

În aceste condiţii, dacă eroarea medicală a ajuns a 3-a cauza de deces în SUA , oare ce loc ocupa in clasamentul din România? 49

Mai gândiţi-vă!

Nu o spun eu ci antrenorul de genii, profesorul Florian Colceag.50 Ceea ce spune domnia sa, găsiţi documentat şi în această scrisoare.

Şi alte persoane şi organizaţii s-au mobilizat, în ciuda timpului 51 52 53 54 scurt şi a modului strategic în care M. S. a decis sa aducă în discuţie acest proiect de lege. Argumentele sunt puternice şi sper să lumineze minţile care au stat în spatele acestui proiect de lege.

Domnule Ministru al Sănătăţii, în speranţa că aţi primit suficiente argumente împotriva vaccinării obligatorii, vă rog să retrageţi acest proiect de lege. Aşa cum şi alţii au spus, aveţi cadrul legal pentru a achiziţiona vaccinuri, pentru a face o informare corectă asupra riscurilor şi beneficiilor şi, cu siguranţă, procentul acoperirii vaccinale o să crească atunci când există o colaborare serioasă şi corectă între autorităţi şi părinţi!

––––

46 http://www.huffingtonpost.com/carey-gillam/spider-bites-cdc-ethics-c_b_12525012.html

47 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14754936

48 https://sharylattkisson.com/cdc-blocks-testimony-of-vaccine-whistleblower/

49 http://www.bmj.com/content/353/bmj.i2139

50 http://invata-sa-zbori.ro/legea-vaccinarii-obligatorii-mai-ganditi-va-prof-florian-colceag/

51 http://www.apc-romania.ro/ro/i-argumente-juridice-si-morale-impotriva-vaccinarii-obligatorii-exprimate-sisustinute-de-catre-reprezentantii-societatii-civile-independente/MzYwLTA.html

52 http://asociatialibertatearomanilor.ro/initiativa-aplr-impotriva-vaccinarii-obligatorie/

53 http://www.apc-romania.ro/ro/i-apc-solicita-demisia-ministrului-sanatatii/NDU5LTE.html

54http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Farade-legea-vaccinarii-sau-despre-statul-care-isi-trateaza-cetat enii-ca-pe-niste-vite-142611

 

Vă mulţumesc,

Popa Comăniciu Bogdan