Reactia liderului USL Victor Ponta dupa desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de premier a fost surprinzatoare. Ponta a fost rezervat si concis spre deosebire de colegul sau de Uniune, Crin Antonescu. Oare de ce?

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”2340″]

11 COMENTARII

 1. VICTORITA CIT TIMP VEI DANSA CU CRINUTA VEI PIERDE MEREU.MAI DUTE SI TU PE LA VRAJITORI SA-TI DEZLEGE CREIERUL, CHIAR CREDEAM LA UN MOMENT DAT CA AI CEVA IN TARTACUTA AIA CU OCHELARI.

 2. NU A DISTRUS O DATA TARA BOLSEVICU DE ILIESCU CU GASCA LUI DE VAGABONZI ORDINARI,NU ILIESCU A DISTRUS INDUSTRIA DIN ROMANIA,AU FURAT PUTIN PAI ASTA VOR SA FURE IN CONTINUARE CEI DOI BOLSEVICI NEMERNICI.

 3. În primul rând dacă o să vizionați secvența de la momentul sosirii ( http://www.privesc.eu/widget/live/8816), o să remarcați faptul că Crizuță s-a repezit la locul din mijloc, lucrul de care pontacul apare evident nemulțumit. Crizuță aiurează poate chiar mai vehement decât de obicei, dar nimic care să ne mire. În schimb cameleonul ponta scapă la un moment dat:
  -…dacă nu vor fi alegeri anticipate, le vom câștiga pe cele la termen…
  Ceea ce ne spune că începe să conștientizeze futilitatea “mișcărilor spontane” declanșate nu de nemulțumirea generală (care este, dar nu la modul exagerat la care a fost mediatizată) ci de teama generată de recentele decizii luate de ÎCCJ, de teama că tot mai mulți vor intra la apă. De teama că tot mai mulți români o să le vadă adevărata față.

  • Ghici cine scria pe blogul său în decembrie că Traian Băsescu va fi înlăturat de mişcări de protest de amploare.

 4. Victoraş a înţeles THE DREAM IS OVER.
  I-a mai ciuruit Băse încă odată.
  Coada între picioare şi-om vedea ce-o fi în noiembrie.

 5. Are si el o replica scurta NU !!!!!
  Mai zic ca Romania va avea de suferit si de ce o fac sa sufere ?!Aceasta este intrebarea ,stim cu totii raspunsul.

 6. =))))))))….d-nul Ungureanu(respect)….este venit din SIE :)….deci nu este 2 bani ca ponta si 1 ban ca antonescu”….cel din urma pica…cu offshour sotiei sale…iar ponta pica…Cazul=panait

 7. Ma intreb cum s-a ales in usl cine sa vb primul in conferintele de presa , ca vad ca antenescu ia cuvantul primu intotdeauna.e pe criterii de varsta ,pozitie in sondaje sau ce o fi?Dar cel mai senzational daca ma pot exprima asa e cel mic si fraier de la peceu.oricum este evidenta retinerea lui ponta si agresivitatea lui antenescu.

 8. Este normal sa nu voteze acest guvern …ei accepta un guvern de hoti mincinosi si alcatuiti din pui de comunisti …. au vise erotice ca vor castiga alegerile …au mai visat ei astfel de vise ……si dusi au fost …poporul roman numai e un popor care se lasa dus de vorbe dulci si cu daruru pentru voturi romania merita sa fie condusa de oameni care stiu ce vrea poporul

Comments are closed.