menajera .

O femeie de afaceri din Constanța care a decis să se îngrijează personal de apartamentele pe care le închiriază turiștilor în Mamaia, a decis să trimită un text semnat sub pseudonim către profit.ro pentru a descrie situația din turismul românesc, cum se lucrează cu turiștii și anumite întâmplări pe care le-a observat de-a lungul activității sale, scrie B1 TV.

„Sunt menajeră în Mamaia și trăiesc destul de bine. Da, curăț cabine de duș, wc-uri, spăl prosoape, lenjerii, le calc, frec podele, șterg praful. Acesta este jobul meu după ora 18.00. Până în ora 17, muncesc în alt domeniu. Nu, nu sunt curvă. Sunt directorul unei firme care se ocupă de lucruri foarte serioase. Câștig și de aici bani, evident. În intervalul 17-18, sunt acasă, în vila mea din Constanța, îmi pup copilul, fac un duș, mă schimb și apoi îmi iau mopul, găleata, papucii albi, mă sui în SUV-ul meu de lux și mă duc în Mamaia să fiu menajeră. Nu în fiecare zi, dar des” își începe ea confesiunea pe care o semnează sub pseudonimul Dora Minodora.

„Conduc o mașină pe care nu și-o permit 95% din cei după care curăț eu. E a mea, nu e a firmei de leasing. La mine acasă nu fac curat, am angajat o femeie de care îmi pasă, face ea, câștigă și ea ceva. În plus, eu am un copil minunat și hobby-uri, prefer să mă ocup cu așa ceva în timpul în care nu muncesc. Eu nu-mi fac concediile în România, doar in Europa la minimum 4 stele, dacă nu găsesc de 5. Așa cum găsesc curat acolo, așa fac și eu în apartamentul pe care îl inchiriez, nu există picătură pe chivuete, dușuri, nu există fire de păr, totul arată ca și cum nu a mai stat nimeni acolo înainte, pentru că așa trebuie să arate un loc de cazare civilizat” povestește menajera despre ea.

Menajera de lux a povestit și mai multe întâmplări legate de turiștii pe care i-a avut și felul cum aceștia nu țin cont că interacționează cu alte persoane care nu sunt inferioare lor și că în urma lor sunt acele persoane care se ocupă de ce lasă ei în urmă și pe care ei le văd ca fiind la dispoziția lor, pot fi în alte zile cei de care depind ei.

„Pe mine m-ar putea întâlni în alt context. Aș putea fi cea care le dă un job mâine, ar veni în biroul meu să mă roage să-i angajez, și-ar calcula fiecare vorbă și gest pentru a-mi face o impresie bună și pentru a le da pâinea. Aș angaja un om care-și șterge pantofii cu prosopul alb de baie? Crema de ghete nu iese. Nu l-aș angaja daca aș ști asta despre el. Aș angaja un om care lasă sub pat prezervative pline, pamperși murdari? Aș angaja unul care nu e în stare să își facă o cafea în ibric, ci doar în fierbătorul de apă? Care toacă legume pe blatul lucios de bucătărie, deși tocătorul e în sertar? Adică, atât îl duce mintea?! Aș avea încredere într-un astfel de om?”

„Turiștii mei preferați sunt familiile care vin cu copilul și bunica. Aș pune condiție: cazăm doar turiști care vin cu bunica. Păi bunicile sunt spirt. Prima, imediat ce a intrat în apartament, a întins un cearșaf pe canapea. Doar așa, just in case, nu se știe ce face copilul ăsta cu ciocolata și înghețata. Au stat o săptămână și au zis că tot la noi vin. Îi cred și îi vreau acolo oricând” a povestit această despre tipul de turiști care nu fac probleme.