Secretara social-democratului Liviu Dragnea, Catalina Stefanescu in varsta de 23 de ani, candideaza din partea USL pentru un post de deputat la Alegerile Parlamentare din 9 decembrie 2012. Tanara a absolvit Facultatea de Limbi Moderne Aplicate si, potrivit site-ului Turnul cu stiri, candideaza in judetul Teleorman, intr-un colegiu din Turnul Magurele.In acelasi judet candideaza si seful ei, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Catalina Stefanescu, una dintre cele mai tinere candidate la Parlamentare, are, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul ANI, un apartament si o masina marca Citroen, cumparata in 2005, precum si un credit la BCR.

[jwplayer mediaid=”25195″ logo=”https://nasul.tv/poze/siglamica.png” logo.margin= 15 logo.hide=”false” logo.position=”top-left”]
Sursa: b1.ro

[jwplayer mediaid=”25205″ logo=”https://nasul.tv/poze/siglamica.png” logo.margin= 15 logo.hide=”false” logo.position=”top-left”]
Sursa: youtube.com

14 COMENTARII

 1. Interesant…:))

  Poate ca in afara de dans o sa-i invete fatuca asta si pe ei cum sa obtina o diploma din asta, ca am uitat cum ii apune…:))

  P.S. Aplicate cui?….:))

  • Caligula imperator
   A facut din cal senator
   Petru Groza mai sinistru
   A facut din bou ministru
   Ceausescu mai galant
   Si-a facut vaca savant
   Iara dragnea mai sonat
   A facut-o deputat

 2. Ia uite ce chefuri ;)…… isi invart ‘mosnegii’ in jurul lor numai ‘prospaturi’ nu este normal… asta se poate trece neobservat doar in Romania.

  • hi,hi,hi…bombonel ar putea sa dea lectii de dans la Rahova..Ole,ole!! 😉 😆
   In tara asta fiecare politician are cate o Lewinsky ???

   • Oriana draga, una e putzin spus la palmaresul si banetul lor pe spinarea romanilor saracitzi si prostitzi de ei.

    • Rodi,vad io bine,e si mafiotul Dragnea pe covorul rosu…psd’istii astia parca s-au nascut dansatori 😆 ..n-au nicio treaba,”tara arde si baba se piaptana”,pe banii contribuabililor!

 3. Ma intreb catzi tineri din Romania la 23 de ani au un apartament si o masina veche de 6-7 ani????ce este in cont este alta poveste…. 😉
  Este o amaraciune care si-a atins scopul prin alte mijloace a la Monica Columbeanu….exemplul dat pentru tot tineretul din RO. de dupa ’89. cu facultatzi facute ….stiu ei cum….

 4. Deci asa,vrea, sa vedem prima data cand aud de tanara ,adevarat e tinara de aici si noutatea ,danseaza ,se vede ,a facut Limbi Moderne Aplicate ,a ajutat-o ,mai departe e secretara lui Dragnea ,deci se intelege , e asa mai bine vb de altii ca Ei nu au nimic a spune ,doar ca stim VOR IN PARLAMENT !
  Ai ei o strategie ,in favoarea lor !
  Sa fie femei in parlament, doar sa danseze(isi doresc) ca de restul se ocupa dumnealor! 😆

   • Pai si-a infiintzat si Facultate in Alexandria L.D. sa le formeze 😉 si sa aiba si diploma la mana .. pe prostie.

Comentariile sunt închise.