ilie-nastase-nicholas-nastase

Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii, fostul mare tenismen fiind tatăl a patru fete şi al unui singur băiat, conform  adevarul.ro

Primul copil al lui Năstase este Nathalie, care acum are 40 de ani şi a cărei mamă este prima soţie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, care a fost soţia românului între 1972 şi 1980.  După divorţul de aceasta, Ilie şi-a refăcut viaţa cu Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii 1980. Întrucât toate încercările acesteia de a rămâne însărcinată au eşuat, ea şi Ilie au decis să înfieze un copil. Ei au urmat procedurile americane de adopţie şi pe 1 iulie 1987 s-a născut Nicholas. Mama naturală a acestuia era o puştoaică de 13 ani, din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală. Ea a decis să dea copilul către adopţie, deoarece dorea să revină la şcoală şi să-şi continue studiile. Nicholas a fost luat de Ilie şi Alexandra a doua zi după naştere şi în contractul de adopţie nu a fost trecut clauza conform căreia noii părinţi trebuie să păstreze legătura cu cei naturali, astfel că urma acestora s-a pierdut în timp. Dezvăluirea îi aperţine chiar lui Ilie Năstase, în cartea sa autobiografică scrisă de americanca Debbie Beckerman în 2006.

Chiar dacă Nicholas nu este copilul natural al lui Ilie Năstase cei doi au avut mereu o relaţie extraordinară, păstrată inclusiv după ce fostul tenismen şi Alexandra s-au despărţit, după zece ani de căsnicie. Nicholas are acum 29 de ani şi locuieşte la New York, dar vine destul de des în România pentru a-l vedea pe Ilie.

Citeste mai mult: adevarul.ro