„Secretul reușitei lui Radu Moraru” – WWW.EBINEBINE.RO

0
627

În emisiunea ”Să vorbim despre tine”, din 6 noiembrie, Gabriela Calitescu l-a avut invitat pe Radu Moraru care a comentat tabloul atât de complex al lumii în care trăim.

Radu Moraru, în premieră, a dezvăluit publicului Nașul Tv care este secretul reușitei sale.
Află si TU secretul! – WWW.EBINEBINE.RO

S-a dezbătut și cazul ELENA LASCONI versus OANA LASCONI-FIICA – după ce ELENA LASCONI a mărturisit, într-un interviu acordat la Prima Tv, că a votat DA la referendumul pentru familie și a mai precizat că EA este ortodoxă și crede în familia formată dintr-un bărbat și o femeie… După aceste declarații USR a decis că nu mai e “conformă” cu politica partidului și Elena Lasconi s-a retras de pe listele USR, de la alegerile europarlamentare.

Iată reacția OANEI LASCONI, fiica ELENEI LASCONI, când se dezice total de mama sa, îi aruncă cuvinte grele și o ștampilează ca fiind HOMOFOBA. Oana Lasconi are 31 de ani și trăiește de mai multă vreme în Franța, asumandu-și că face parte din comunitatea LGBT, este socialistă. După această postare, când tot scandalul a sărit în aer, fiica Elenei Lasconi a anunțat că dorește să intre în politică!

Emil Cîrjan
producător general