banner-seminar
Sunteți invitați la un seminar special: „SUPERINTELIGENȚA ȘI SECRETELE CORPULUI UMAN – Soluții practice pentru performanțe înalte”.

Evenimentul va avea loc în zilele de 1 și 2 aprilie, la Centrul Colocvio din București (Strada Nicolae G. Caramfil 27 – la intersecția cu strada Ceasornicului), într-un spațiu deosebit. Vedeți harta aici: Harta Centrul Colocvio

IMG_4313
Centrul Colocvio
MCF_2967
Centrul Colocvio

Seminarul își propune să ofere celor care vor să își depășească limitele nu doar informații inedite despre creierul și corpul uman în ansamblul său, ci și o serie de soluții practice care, aplicate în viața de zi cu zi, pot să ridice foarte mult performanțele personale.

Evenimentul vi-i aduce alături pe doi dintre oamenii de știință români cu realizări importante în medicină și neurologie, doi oameni care au lucruri importante de spus: prof. univ. dr. Leon Zăgrean și conf. univ. dr. Mihaela Gheorghiu. Sub directa lor coordonare, cele două zile de seminar la care sunteți invitați vor fi, cu siguranță, inspiratoare.

Programul seminarului

mihaela ghoerghiuSâmbătă, 1 aprilie, între orele 10:00 și 18:00 – Conf. univ. dr. Mihaela Gheorghiu

Teme abordate:

Geometria sacră în biologie

Memoria apei – aspecte revoluționare

Secretele corpului uman: evoluția, din perioada uterină până la maturitate

Despre Mihaela Gheorghiu: Profesor la UMF Carol Davila din București, autoare a 6 cărți de specialitate și a unui număr important de articole științifice publicate în reviste naționale și internaționale de prestigiu. A fost premiată atât de Academia de Științe Medicale din România, cât și de Academia Oamenilor de Știință din România, pentru lucrările știițifice pe care le-a realizat. Este membru fondator al Ordinului Practicienilor de Medicină Complemenatară din București și co-inițiator al Cursurilor post-universitare de Medicină Cuantică / Introducere în Medicina Vibrațională.

leon zagreanDuminică, 2 aprilie, între orele 10:00 și 18:00 – Prof. univ. dr. Leon Zăgrean

Teme abordate:

Misterele creierului uman

Substanțe care stimulează creierul și inteligența

Tehnologiile Brain-Machine

Glanda pineală și hormonii din creier

Legăturile neuronale și programarea mentală

Despre Leon Zăgrean: profesor, coordonator al disciplinei de Neuroștiințe din cadrul UMF Carol Davila din București, autor a șapte cărți de specialitate și a unui număr important de articole științifice publicate în reviste naționale și internaționale de prestigiu. A fost premiat de Academia Română, Guvernul României și Asociația Medicilor din România pentru lucrările sale științifice. Este președintele Societății Naționale de Neuroștiințe din România și membru în cinci societăți științifice internaționale, printre care Societatea Americană de Fiziologie și Organizația Internațională de Cercetare a Creierului (IBRO Government Council).

Înscrierile se fac telefonic, la numărul 0721 096 069 (luni – vineri, între orele 09:00 – 18:00) sau pe adresa de e-mail: [email protected]. Taxa de participare: 300 lei, plătită anticipat. Locuri limitate!

Alte informații:

  • după fiecare temă prezentată vor fi inițiate discuții cu participanții la seminar, iar conferențiarii vor răspunde la întrebări;
  • se vor iniția anumite experimente împreună cu participanții;
  • în timpul seminarului vor exista, zilnic, 2 pauze de 15 minute și o pauză de masă de 45 de minute;
  • participanții la seminar vor primi, din partea organizatorilor, o mică gustare în pauzele de masă.

Organizator: Daniel Roxin

Afis-Seminar Superinteligenta (3)