Regizorul Sergiu Nicolaescu își revine după operația la care a fost supus, dar își va petrece Revelionul în spital.

„Evolutia postoperatorie a domnului Sergiu Nicolaescu este lent favorabila, cu persistenta unor probleme respiratorii care necesita supraveghere si continuarea ingrijilor medicale”, se arată într-un comunicat al Spitalului Elias transmis în urmă cu puțin timp.

Regizorul Sergiu Nicolaescu se află în continuare în salonul post-operator al Spitalului Elias din Capitală, în urma intervenţiei chirurgicale de vineri, starea lui de sănătate fiind staţionară.

„Este la post-operator, unde primeşte îngrijiri şi tratament de specialitate”, au mai spus sursele citate.

Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a fost operat de peritonită, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, „în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute”, intervenţia chirurgicală decurgând fără incidente, a anunţat unitatea sanitară.

Regizorul a fost operat pe cale laparoscopică, de către echipa chirurgicală a Spitalului Elias.

„Intervenţia chirurgicală a fost impusă de evoluţia clinică din ultimele 24 de ore, în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute”, s-a arătat într-un comunicat de presă al Spitalului Elias.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator şi a fost rezolvată laparoscopic.

„Intervenţia chirurgicală a decurs fără incidente, pacientul fiind transferat în compartimentul postoperator pentru continuarea îngrijirilor”, au mai precizat reprezentanţii spitalului.

2 COMENTARII

  1. D-le Sergiu Nicolaescu ,eu va doresc recuperare rapida , iar acum la trecerea dintre ani un calduros La multi Ani cu Sanatate!!!

Comments are closed.