simona halep - wimbledon 2014 semifinalaDedeman, cel mai mare retailer in bricolaj din Romania, companie care anul trecut a depasit pragul de 600 de milioane de euro, a incheiat un parteneriat cu jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 WTA si momentan cea mai bine clasata romanca a tuturor timpurilor, anunta wall-street.ro

Dedeman s-a implicat in sustinerea fotbalului romanesc participand la sponsorizarea echipelor de forbal Politehnica Iasi si Ceahlaul Piatra-Neamt, dar si in amenajarea unor spatii pentru activitati sportive.
Incepand din data de 26 octombrie 2011, Dedeman este sponsor principal al echipei olimpice a Romaniei. Mai mult, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 Bucuresti, Dedeman a amenajat o zona destinata agrementului sportiv, cu o suprafata de aproximativ 4000 mp, in Parcul Tineretului din Capitala. Suprafata amenajata consta in terenuri pentru fotbal, baschet, handbal, tenis de camp, tenis de picior respectiv volei precum si mese pentru tenis de masa.

Simona Halep, locul 3 in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, a castigat la jumatatea lunii iulie al optulea turneu al carierei, la Bucuresti, in cadrul BRD Bucharest Open. Pe langa acest trofeu Halep a mai inregistrat succese la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate in 2013) si Doha (2014). De asemenea, in 2014, a jucat finala in turneul de Grand Slam de la Roland Garros si a ajuns in semifinale la Wimbledon, cele mai bune performante din cariera ei.

Sursa: wall-street.ro

1 COMENTARIU

Comments are closed.