French member of Parliament and candidate for the right-wing primaries ahead of France's 2017 presidential elections, Francois Fillon gestures as he delivers a speech following the first results of the primary's second round on November 27, 2016, at his campaign headquarters in Paris. France's conservatives held final run-off round of a primary battle on November 27 to determine who will be the right wing nominee for next year's presidential election. / AFP / Eric FEFERBERG (Photo credit should read ERIC FEFERBERG/AFP/Getty Images)

Hollande este cel mai prost Presedinte din istoria Frantei, dovada „popularitatea” lui de sub 7% ! De aceea nici nu a candidat pentru un al doilea mandat.

Lupta de duminica, la prezidentiale, este foarte strinsa si ea se da intre extremista Madame Le Pen ( bine sponsorizata de Putin) , neomarxistul Macron (promotor al sexualitatii fara limite, nici macar de virsta!) si conservatorul Francois Fillon (un aparator al valorilor crestine si traditionale dar cu nevasta platita din bani publici).

Franta trebuie sa aleaga raul cel mai mic, din pacate! 

In Franta sint peste 600.000 de romani cu drept de vot. NASUL TV are in Franta aproape 130.000 de fani. Multi m-au intrebat cu cine sa voteze. Iar la cit de „strinse” sint sondajele, orice vot al romanilor va conta enorm.

Le raspund. Mai bine un crestin declarat, fie el pacatos, decit o Tanti Le Pen finantata de Moscova sau un Dandy sexual fara limite cum este Macron ! Franta lui Hollande a promovat in scoli si gradinite sexul fara limite, faptul ca nu mai exista mami si tati, ca nu mai exista gen, ca orice e posibil in dormitor ! Daca iese Macron Presedinte, ma astept sa proclame pedofilia, zoofilia si necrofilia drept cele mai „cool” chestiuni de predat in scoli si gradinite !

Deci dragi romani ! Alegeti Calea de Mijloc ! Parerea mea. Extrema Le Pen (care vrea sa dea foc Frantei) sau Extrema sexuala Macron, nu cred ca se potrivesc Frantei ! Eu cred ca Francois Fillon se potriveste cel mai bine romanilor din Franta ! Si chiar si Frantei, o tara pe care o iubesc !

Francois Fillon are nevoie de voturile romanilor ! Fara aceste voturi nu va intra in turul 2 ! Si Macron va iesi Presedinte ! Sa-i vad atunci pe romanii din Franta cum vor raspunde la intrebarile copiiilor lor, bine indoctrinati in gradinite si scoli. „Mami, azi am invatat ca putem face sex si in fundulet!” Sau „Tati, am aflat ca nu mai exista mami si tati ci Parinte 1 si Parinte 2 !” Sau „Mami, eu nu mai sint nici fata si nici baiat, sint altceva, asa am invatat la gradinita!”

Sa va dea Dumnezeu cel mai bun gind in cabina de vot !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru