Comitetul Executiv al FRF nu a omologat rezultatele din play-off-ul Ligii 1, iar Viitorul nu poate fi numită campioană. Totul a fost făcut chiar la propunerea echipei lui Gică Hagi. Viitorul a cerut ca omologarea clasamentului în Liga I să fie făcută după terminarea play-out-ului, scrie stiripesurse.ro

FRF va face acest lucru dupa finalul playout-ului si a meciurilor de baraj pentru promovarea in Liga 1! Steaua este dezavantajata de aceasta decizie, intrand in criza de timp pentru a face demersul la TAS, avand la dispozitie doar 3 saptamani din momentul in care vor face demersul la TAS pana cand trebuie data decizia!

„Ne-am exprimat punctul de vedere, atat noi cat si Steaua. In final si reprezentatii ligii au spus ca aceasta urgentare s-a datorat adresei clubului Steaua. Cei de la Steaua le-au facut o prezentare mai mult didactica de doamna avocat. Cred ca nu pot vota decat ce spune in regulament, ca rezultatele se voteaza la finalul campionatului, adica dupa play-out si baraj. Daca se va lua decizie de amanare a omologarii play-off-ului, lucrurile s-ar putea amana. Nu stiu impotriva cui va merge la TAS FCSB-ul, probabil contra LPF sau FRF. Pe 5 iunie se vor trimite numele echipelor participante in cupele europene, daca vor exista schimbari, vor putea fi comunicate ulterior, pana la data tragerii la sorti. Este o mare rusine ca Romania ajunge sa aiba o campioana decisa la TAS, ar fi o pata pentru fotbalul romanesc. FCSB poate merge direct la TAS in momentul cand are obiect” a declarat directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru la Casa Fotbalului.

Mai mult, Viitorul a cerut o interventie din partea Camerei de Solutionare a Litigiilor, pentru interpretarea regulamentului. Teoretic, prin asta se poate bloca pentru moment actiunea Stelei la TAS, cerandu-se timp pentru aparare.