alexandru+florian_188050
Şiugariu, Ţuţea, Gyr şi Vulcănescu, mai criminali decât Horthy, asasinul a 166.000 de evrei din Transilvania şi a mii de români măcelăriţi sălbatic?

Aceasta pare să fie părerea directorului Institutului guvernamental “Elie Wiesel”, maghiaro-evreul Alexandru Florian, care, într-o dezbatere televizată de Antena 3, a dat un răspuns stupefiant la întrebarea lui Adrian Ursu despre “simpozionul” de omagiere a lui Horthy de la Cluj: “Legea românească se referă doar la realităţile româneşti”.

Adică uciderea a 166.000 de evrei, foşti cetăţeni români, smulşi de regimul “personajului istoric” Horthy de pe teritoriul răpit al României conduse de “criminalul” Ion Antonescu şi masacrarea sălbatică a mii de români nu este o “realitate românească” şi poate fi ignorată! La fel ca şi statuia lui Horthy ridicată sub acoperirea fiului său la Paleu sau cea a criminalului de război Wass Albert – omagiat regulat în Harghita si Covasna – ucigaş de evrei şi români, care tronează bine-mersi de ani de zile în centrul Odorheiului, sub acoperirea “secuiului rătăcitor”.

Horthy-reabilitat-de-Budapesta-lui-Viktor-Orban-Sandor-Leszac

Dar atacarea memoriei lui Petre Ţuţea, Radu Gyr şi Mircea Vulcănescu sau a lui Ion Şiugariu, da, este o “realitate românească”! Dar câţi evrei a omorât Petre Ţuţea, cel considerat de Petre Pandrea cam “bolnav” de filosemitism şi reabilitat de Justiţia Română de două ori!? Câţi evrei a omorât Radu Gyr, fondatorul primului Teatru evreiesc din lume, la rândul său reabilitat de Justiţia Română după 1990? Câţi evrei a omorât Mircea Vulcănescu, cel căruia evreii ar trebui să-i poarte veşnică recunoştinţă, potrivit fiicei sale Măriuca Vulcănescu, care povesteşte adeseori cum a ajutat tatăl său evreii din mahalaua în care şi-a ridicat casa, cu propriile sale mâini, imobil nici azi retrocedat de statul “român”? Ce “antisemit” s-ar fi mutat cu întreaga familie în mijlocul evreilor, pe care i-a şi găzduit până la arestarea sa de către bolşevici? Desigur, tot Justiţia Română ar fi trebuit să-l reabilieze până acum pe Mircea Vulcănescu. Dar familia sa a aşteptat ca autorităţile succesoare celor care i-au luat casa cu forţa să i-o şi dea înapoi şi apoi ca regimul de după 1989, continuator legal al statului care i-a organizat mascarada de proces, să-l şi reabiliteze pe marele filosof român. În numele Justiţiei Române. Doar acelaşi stat a declarat regimul comunist drept “ilegitim şi criminal”.

Integral la: Horthy, ucigaşul a 166.000 de evrei din Transilvania, omagiat oficial de Budapesta şi Cluj, la 75 de ani de la Diktatul de la Viena. Lui Alexandru Florian de la “Elie Wiesel” nu-i pasă. Yad Vashem ştie?

Vedeţi şi: Negaţioniştii eroilor români: “Elie Wiesel”, MAE, MApN. Un fost copil de trupă martor la moartea lui Ion Şiugariu. INTERVIU cu Miron Iustin de Cristian Negrea şi VIDEO de Angela Miclea

19 COMENTARII

 1. Domnule Florin exemplul dumneavoastră poate induce în eroare cine nu cunoaște că ridicarea mâinii drepte în așa zisul salut fascist este tradiționalul salut din imperiul roman prin care se acorda simpatie și dreptate celui căruia i se adresa.Faptul că mișcarea fascistă italiană și numai ea poate fi denumită fascistă, restul sunt mișcări calomnioase, tot ce este contra evreilor se numește fascism, a adoptat acest salut nu este deloc condamnabilă, că fascismului i se aduc toate acuzațiile asta este altă poveste, cine știe bine istoria Italiei știe și de ce a fost adoptat, așa cum zvastica este un vechi simbol religios indian și de ce nazismul la adoptat.Multe sunt de spus căci minciunile și denaturările curg în continuare gârlă.Să auzim numai de bine.

 2. Acestui așa numitului Alexandru Florian ar trebui să i se ridice dreptul de cetățean român deoarece prin tot ceea ce face denigrează prin minciuni sfruntate un popor întreg.Valea la Haifa ca și ceilalți sute de mii de evrei morți din așa zisul holocaust românesc care plecau pe capete zi și noapte cu vaporul din Constanța să populeze noul stat Israel.

 3. domnilor, da’ nu vedeti ce figura de strungar analfabet si pe deasupra si prost are?
  ce se poate pretinde de la un astfel de specimen?

 4. Vrem nu vrem, incepe ca autentica istorie, a Poporului Romin sa se reinscrie, de insa-si persoanele care au trait evenimentele si le prezinta in clar, pe acest site. chir daca unii ii acuza de Nationalism .

 5. Nu-l mai dati exemplu pe asta in interpretarea legii. Nu interzice nimeni nici pe Tutea, nici pe Gyr, nici pe Eliade, Cioran sau altii. Propaganda ieftina… Heideger a fost nazist. Nazismul e condamnat si interzis, Heideger nu…
  Sa ne explice domnul Roxin, poate citeste acest comentariu, afirmatia din documentarul facut de el, despre istoria poporului roman, cum ca Ceausescu a fost patriot. E adevarat ca nu spune el in persoana, e o doamna care vorbeste in engleza. Cine a vazut documentarul lui Daniel Roxin stie despre ce vorbesc.

  • Ba da, stimate domn, interzice, deoarece legea, daca ati studiat-o in intregime, condamna atat persoanele, cat si ideile lor, plasandu-le in context „fascist”, dand un cadru urias de interpretare si lasand un loc urias abuzurilor care s-ar face daca s-ar pune in aplicare. In fond, legea este una anti-nationala, caci pe acesti derbedei ii deranjeaza nationalismul. Cat despre nazism, exista si vor fi si mai puternice partidele neo-naziste in Europa. Nu mai zic in SUA, unde se manifeste direct pe strazi cu steaguri , svastici etc. NPD-ul din Germania si Zorii Aurii din Grecia au atins cote uriase de simpatie, chiar si din partea evreilor ne-sionisti.

   • Faptul ca exista extremism in Europa nu contest. Dar nazismul sau fascismul, simbolurile naziste (cele recunoscute) si, evident propaganda nazista sunt interzise. Cat despre interpretarea legii, nu sunt de acord. Sper ca nu sunteti judecator…
    Dau un singur exemplu, pe care, intamplator, il cunosc. S-a intamplat in Italia, pe un stadion de fotbal. Un fotbalist, Paolo Di Canio, jucator al lui Lazio, a facut gestul acela fascist, cu mana ridicata, spre public, la sfarsitul unui joc. S-a ales cu amenda penala (si sportiva) si a fost suspendat pe o perioada de cateva luni.

 6. Parerea mea este ca acest „evreu” pirit cu nume romanesc: „Alexandru Florian” ar trebui adus in fata justitiei pentru activitatea lui in favoarea unor grupuri OCULTE (pro-sioniste) din afara tarii! Platit insa din banii contribuabililor romani!
  Alta solutie NU vad!

 7. cel ce a botezat renumitul institut de combatere, uizal, vorbea ungureste, acasa. in amintirle despre atrocitatile romanilor(!), a descris cum familia sa a fost arestata si imbarcata spre dachau de catre …jandarmii romani. cand cineva i’a atras atentisa ca atunci cand s’a intamplat, nu putea fi vorba de jandarmii romani, sighetul fiind sub ocupatia maghiara a regimului condus de amiralul de apa dulce, horthy, a motivat ca, poate ca nu si’a amintit el bine, fiind mic. la momentul ala avea 15 ani….
  si n’ar fi prima minciuna a acestui inrait anti roman, wizel. in alte amintiri, spunea cum evreii din nordul aredealului au primit cu flori armata maghiara, eliberatoare, care punea stapanire pe ardealul de nord, dupa raptul de la viena.
  paul goma, uitatul paul goma, a scris mai multe despre cazul wizel si despre comportamentul unor evrei din basarabia, cu ocazia retragerii armatei regale romane, dupa ultimatumul lui stalin.
  cat despre deportarile spre est, au fost deportati evreii care nu aveau cetatenia romana, cei care, dupa unirea basarabiei la patria mama n’au dorit sa’si ia cetatenie romana, multi dintre ei facand propaganda uniunii sovietice. unii infiltrati de nkvd, din categaoria ana pauker, forish, valter roman, etc.
  rlorian nu face decat sa gargariseasca politica oficiala a asa zisului institut…

  • „amiral de apa dulce”În 1914 Horthy era comandant al navei
   Habsburg care a fost ancorată la portul Santa Pola, mai târziu horthy a
   fost avansat ca Căpitanul navei Novara. În 8 iulie 1916 la o acțiune
   militară de la Otranto sub comandamentul lui Horthy, se atacă Otranto cu
   nava de lupta numită Novara cu 3 Bărci Torpedo și un Submarin de război
   tip U-17, se distrug 5 vapoare militare de pază al Italiei, acțiunea
   militară s-a terminat cu succes. Pe 15 mai 1917, tot sub comanda lui
   Horthy, o altă acțiune tot la Otranto cu crucișătoarele: Novara,
   Helgoland, Saida, Horthy în această acțiune se accidentează și se
   rănește la picioare și la cap, dar a continuat să comande acțiunea. În
   1918 devine comandantul navei de război numită Prinz Eugen. apa marii mediterane este apa dulce,n-ai cumva o carte de geografie in biblioteca?

   • un adevarat erou pt. alde floriani, uizali si lacovicii amiral de apa sarata, spre multumirea lor.
    a facut mult bine evreilor. jindarii romani au facut holocaustul in erdely. 🙂

 8. Acest Alexandru Florian se pare ca face loby pentru maghiari trecand cu vederea ororile tip holocaust savarsite de Ungaria pe timpul regimului Horty al carui protagonist este serbat cu emfaza „patrioti, adica ovationeaza faptele criminale ale lui Horty si altor asasini de evrei. Acest Alexandru Florian, daca este si evreu, nu numai maghiar la origine, tradeaza memoria victimelor ucigasilor unguri victime care numara sute de mii de evrei in timpul razboiului. Macar pentru faptul ca la origini este si evreu putea sa aibe respect pentru holocaustul savarsit asupra nefericitilor fosti conationali.

  • Au fost si evrei tradatori care si-au trimis proprii conationali/coreligionari nevinovati la moarte, cu zecile sau sutele de mii, pentru bani si functii. Acest individ (Florian, pe numele sau adevarat Feinstein) cred ca este ceva similar – ignora si batjocoreste, pentru functie si bani, toti evreii si romanii ucisi sau trimisi in lagare in perioadele de trista amintire. Serviciile de informatii si justitia ar trebui sa faca lumina si in privinta banilor pe care i-a pretins acest „institut” drept despagubiri si daca banii au ajuns intr-adevar la supravietuitori ai lagarelor sau familiile acestora, nu in alte buzunare si finantari de partide politice sau afaceri private, cum e obiceiul oamenilor adusi de Iliescu dupa ’89…

  • Nu pentru unguri, ci lucreaza – pe banii nostril – pentru sionismul mondial! cel cu Noua Ordine Mondiala si „democratia judeo-americana”!
   Parerea mea este ca ar trebui adus in fata justitiei si condamnat pentru tradare de tara!

   Cit despre Elie Wiesel – numele „institutului” – deja se stie pe plan international ca acesta a fost doar un sarlatan „evreu”/ khazar care a facut bani prin inselaciune. Foarte obisnuit in comunitatea „evreiasca”/ khazara.

 9. ESTE MAI MULT DECIT NECESAR, CA ISTORICII SA-SI ADUCA CONTRIBUTIA DIN PLIN ,MAI ALES ACUM CIND VECHEA GENERATIE SE SCHIMBA CU NOUA GENERATIE SI CIND NOUA GENERATIE, INVATA LA SCOALA LA ISTORIE DESPRE CRAINICA ANDREIA ESCA, IN LOC SA INVETE DESPRE STEFAN CEL MARE, MIHAI VITEAZU, ALEXANDRU ION CUZA SI ASA MAI DEPARTE .

  AM INPRESIA CA, IN MOD INTENTIONAT S-A DEFORMAT ISTORIA ,PENTRU A SE PUTEA CA LA UN MOMENT OPORTUN, CA CEL DE FATA, SA SE POATA SPUNE CA HORTII A FOST UN EROU NATIONAL SI NU UN CRIMINAL FEROCE .

  CE SA INTELEAGA TINERETUL DE AZI ?

  ESTE NECESAR CA, MINISTERUL INVATAMINTULUI ,SA REVIZUIASCA ISTORIA AUTENTICA A POPORULUI ROMIN SI ACEASTA ISTORIE, SA FIE APROBATA PRIN REFERENDUM DE CATRE POPORUL ROMIN, SI NUMAI DUPA ACEIA SA SE PREDEA IN SCOALA ..

  ASA CA DOMNILOR GUVERNANTI LUATI MASURI IMEDIATE DE REVIZUIRE ISTORIEI CA ALTFEL NE ASTEAPTA RAZBOIUL CIVIL , RAZBOI CARE E MULT MAI PERICULOS DECIT UNUL CLASIC .

  • „ESTE NECESAR CA, MINISTERUL INVATAMINTULUI ,SA REVIZUIASCA ISTORIA AUTENTICA A POPORULUI ROMIN…”
   Ministerul Invatamintului este controlat tot de „ei” -rudele lui „Alexandru F.” – precum si Academia Romana si nu numai!
   De aceia „evreul” nostru khazar a devenit asa de curajos! Sa nu creada nimeni ca fara sa aiba spatele acoperit, acest rradator de tara ar fi avut curajul sa sufle vreo vorba impotriva romanilor! Nu uitati ca individul la doar 21 de ani era POLITRUC/ activist de partid…

 10. Draga Nasule, si celor care-si pun asemenea intrebari, de ce un Petre Tutea e mai nociv decat Horty sau Stalin?
  Mai oameni buni, sa luam de la inceputul creatiei, dupa ce omul a fost ispitit de diavolul sa nu mai asculte si a facut ce a facut, omenirea se imparte simplu in doua:
  Cei care-L accepta pe Creator, pe Hristos ca fiind Fiul lui Dumnezeu , Sfanta Treime si care vor sa spuna si sa traiasca dupa Adevar.
  Cei care nu-L accepta pe Creator ci iubesc intunericul patimilor, a crimelor ca asa trebuie pt cei care nu-i ca noi, si-l urmeaza pe diavolul, cel mai luminat inger dare care datorita mandriei si-a pierdut Lumina smereniei imbracand-use in intunericul minciunii si al crimei.
  Acum revenind, cine sunt cei care au vrut sa urmeze Lumina chiar cu pretul vietii? Si cine intunericul prin minciuna, crima, ca asa e spre binele clasei muncitoare, a boborului?
  Asta e acum, simplu ca buna ziua, urmasii cozilor de topor urmeaza ce au invatat: minciuna si crima, deocamdata morala, iar cei care-L urmeaza pe Creator or sa fie prigoniti si ucisi daca e spre binele ” politico corect”
  Simplu? Ca buna ziua!

Comentariile sunt închise.