alexandra-khefren

Alexandra Khefren este din București, are 18 ani și a venit în Anglia cu un plan bine pus la punct: vrea să-ș vândă virginitatea pentru suma minimă de un milion de Euro. Fata a explicat în detaliu motivele și intențiile la televiziunea britanică ITV, conform londonezul.co.uk

Alexandra a explicat prezentatorilor englezi că dorește să urmeze cursurile Facultății din Oxford și, de asemenea, să-și ajute părinții aflați în dificultate financiară. În ciuda celor spuse de fată, părinții s-au arătat șocați de gestul fetei lor. Tatăl fetei este polițist, iar mama, farmacistă. Conform presei engleze, aceștia nici n-au știut de plecarea fetei în Anglia. Se pare însă că asta nu o deranjează foarte tare pe Alexandra care a declarat în emisiunea TV că e majoră și are libertatea să facă ce vrea cu corpul ei!.

Inspirație de la Hollywood

Alexandra a declarat în cadrul emisiunii că această idee i-a venit încă de la vârsta de 15 ani, atunci când a văzut filmul ”Propunere indecentă”. Aceasta a mai spus că nu vrea să ajungă prostituată pentru că este o ”fată inteligentă și cuminte”.

Englezii o compătimesc

Anunțul făcut de tânăra din România s-a transformat rapid într-o știre de succes, vizualizată de milioane de englezi. Interesante sunt comentariile acestora, cei mai mulți adoptând o reacție de compasiune:

Este foarte trist să văd cum această tânără frumoasă se vinde pe sine. Măr rog să se răzgândească!”, Leanne

Nu cred că îi înțelegem disperarea. Este o dramă”, Christina Brooks.

Ce tânără naivă. Inima mea este alături de ea. Sper ca cineva să o facă să se răzgândească”, Pinky Dee.

alexandra-khefren