principesa-maria

Orice membru al vreunei familiei regale trebuie sa respecte o gramada de reguli. Se pare ca printre acestea, nimic nu interzice insa si tatuajele, scrie national.ro

Principesa Maria, fata cea mica a Regelui Mihai, si-a facut mai multe astfel de desene pe corp, si, probabil, este considerata rebela familiei. De aproape doi ani, principesa Maria, mezina Regelui Mihai, s-a stabilit in Romania, ca reprezentanta a Casei Regale, ajutand-o pe sora ei mai mare, Principesa Margareta, in sarcinile ce-I revin ca principesa mostenitoare si custode al Coroanei.  Imbracata intotdeauna elegant, asa cum cere codul vestimentar, mezina regelui a socat inca de la primele sale intalniri, atunci cand pe glezna stanga i s-a zarit un tatuaj: un fluture.

principesa-maria-tatuaj

Intrebata despre despre desenul permanent, principesa a povestit ca un tatuaj asemantor avea si bunica sa din partea mamei, Printesa Margaret a Danemarcei. De fapt, principesa noastra are nu mai putin de patru tatuaje la vedere. Pe piciorul drept are desenate niste simboluri ciudate, printre care doua piramide, mai multe cifre si cuvantul “karma”. Un alt semn mistic este desenat si pe interiorul antebratului drept, foarte aproape de incheietura palmei. Pe celalalta mana, in aceeasi zona, principesa are un tatuaj mai mare, colorat in albastru si galben, ce pare a reprezenta un soare.

principesa-maria-tatuaj-2

principesa-maria-tatuaj-3

principesa-maria-tatuaj-4