„Vino să dansezi cu Diavolul și să iei parte la un moment istoric”, îndeamnă invitația făcută de sataniști celor ce au cumpărat biletele în valoare de 25 sau 75 de dolari pentru evenimentul de dezvelire a statuii lui Baphomet. „Pentru prima dată adus în fața publicului, Monumentul dedicat lui Baphomet este deja o operă contemporană, cea mai controversată și cu toată încărcătura politică a artei din întreaga lume. Cântărind o tonă și arătând falnic, la aproape 3 metri înălțime, statuia din bronz nu este doar un triumf artistic de neegalat, ci stă ca un testament pentru pluralitate și puterea de acțiune colectivă. Evenimentul de dezvelire a statuii, va servi ca un apel la arme, prin care vom da startul marii nostre lupte în numele drepturilor individuale.”

statuie baphomet

“Templul Satanic”, un grup religios din New York, a obținut aprobarea de a amplasa un monument dedicat Diavolului în mijlocul orașului Detroit. Inițial a fost plănuit pentru statul Oklahoma, însă toate cererile au fost respinse, iar sataniștii au găsit înțelegere în statul Michigan, orașul Detroit.

templul satanic

Statuia, care a costat mai mult de 100.000 de dolari, prezintă figura lui Baphomet, cu un cap de țap, stând pe un tron de piatră și flancat de doi copii care îl privesc zâmbitori. Pe monument sunt inscripții cu versuri din Byron si William Blake.

„Monumentul nostru celebrează nețărmuritul respect pentru valorile constituționale privind libertatea religioasă și libertatea de expresie. Satanismul este o componentă fundamentală a genezei libertăților americane. Vânatorile de vrăjitoare din Evul Mediu ne-au învățat să credem în prezumția de nevinovăție, lege și dovezi substanțiale pentru susținerea unei acuzații”, a spus purtătorul de cuvânt al mișcării, Lucien Graves. “Statuia va servi ca un far ce cheamă la compasiune și înțelegere între toate ființele vii. Statuia va avea și un scop concret, funcționând ca un scaun pe care toți oamenii în vârstă pot sta în poalele lui Satana pentru a căuta inspirație și contemplare. Avem încredere că acest monument unic se va dovedi și o atracție turistică specială.”

lider satanist

Zeci de grupări religioase au protestat în ultimele săptămâni împotriva acestei hotărâri. Au fost organizate servicii speciale de rugăciuni fie în biserici, fie pe străzile orașului Detroit, sau în alte zone ale țării.

Sataniștii însă au mers mai departe și au anunțat organizarea celei mai mari ceremonii sataniste din istoria acestei planete. Au vândut bilete on line fără să dezvaluie însă locul în care va fi amplasată statuia și va avea loc marea petrecere satanistă, decât cu câteva ore înainte de începerea evenimentului programat pentru sâmbata 25 iulie, ora 9 seara.

Presa americană nu se grăbește însă să facă publice ultimele informații despre această mare petrecere de dezvelire a statuii lui Baphomet. Pe rețelele de socializare, sataniștii au fost destul de tăcuți cu privire la locul de întâlnire din noaptea trecută. Totul este ținut sub un mare secret și mister. Vom afla și de ce și vom reveni cu date noi. Ținem cont și de fusul orar și cele 7 ore diferență între România și statul Michigan (la 12 noaptea în Detroit este 7 dimineața în România).

Pentru a se asigura de noi generații care să le urmeze doctrina, sataniștii au început din 2014 să introducă cărți de colorat în școli!!!

Cărțile conțin desene cu copii care efectuează ritualuri satanice, desene de promovare a pentagramei în școli, împreună cu o căutare de cuvinte precum „acceptare” și „prieteni”, un labirint pentru a ajunge la Necronmicon, o carte cu fabule oculte. Copiii din carte poartă simboluri satanice pe tricouri și răspândesc mesaje anti-intimidare și de toleranță religioasă, alături de jocuri tip conectare punct cu punct, pentru a creea o pentagramă.

thumb.php

Ştiri de ultimă oră: (11:50 ora României)

Şi la această oră, presa americană încă se fereşte să dea detalii despre evenimentul dedicat lui Baphomet din oraşul Detroit. Dar la ştirile de noapte, postul tv Fox 2 a avut curajul să iasă în stradă şi să relateze: „Deținătorii de bilete la acest eveniment au fost îndrumaţi către o clădire de la colțul străzii Grand River, intersecţie cu strada Warren din Detroit, unde au crezut că va avea loc dezvelirea statuii. Cu toate acestea, participanţii la ceremonia satanică, au fost apoi reîndrumaţi către o nouă locaţie. Toate aceste demersuri au fost făcute de organizatori într-un efort de a păstra în condiții de siguranță ceremonia de dezvelire a statuii, faţă de cei care se opun acestui demers. Oraşul Detroit este în prezent locul de dezvelire oficială a statuii, lucru care a adus zeci de participanţi în oraş, dar scopul acestui grup este de a amplasa statuia în faţa capitoliului din Oklahoma, alături de un monument dedicat celor 10 porunci.”

captura fox news

 

 

Sursa: cunoastelumea.ro

15 COMENTARII

  • Apropo, stirea E adevarata! A fost anuntat oficial evenimentul inca de anul trecut!

 1. Cata ipocrizie. Se face mare tam tam pe tema asta.Toti crestinopatii fac spume pentru ca si-au construit satanistii un templu :))) Ati uitat ca inaintasii vostri crestinoizi ardeau oameni pe rug,ii firbeau de vii,macelareau batrani,bolnavi,femei,copii de alta religie,iubeau razboaiele si averile? Ce malefici sunt ei satanistii ma! Mars in genunchi sub sutana popii si mai dati bani pentru catedrala prostimii neamului. Inapoi in copac si comentati cand mai trece evolutia si pe la voi.

  • Maa, da’ dashtept esti… Satanistii de azi reinviaza practici pagane de acum peste 2000-7000 de ani, mult mai inapoiate decat crestinismul. Inaintasii de care vorbesti erau pagani, adica satanisti – toti paganii practicau cultul diversilor demoni: Baal, Baphomet, Zarathustra (zoroastru) etc.etc. Demonii, in orice acceptiune, erau, sunt si vor fi entitati fara suport fizic, in viziune stiintifica – inchipuiri. Hristos al crestinilor a fost un personaj real, care a lansat o doctrina pozitivista, constructiva. Ca unii il considera fiu al lui Dumnezeu si altii nu, este o problema secundara. Dar a existat in realitate; la fel si sfintii – unii ii considera sfinti altii nu. Dar nu se pune problema imaginarului – pana si ateii, istoricii, oamenii de stiinta au fost de acord in privinta exitentei lor reale si a scrierilor lor cu un inalt nivel filosofic, ramase posteritatii drept dovada. Cu paganii-satanistii care se inchina la entitati complet imaginare drept „calauze spirituale”, cum stam in plin secol al tehnologiei si stiintei? Ca sa nu mai vorbesc de doctrina primitiva, negativista a distrugerii, dupa pagani-satanisti, in istorie, n-a ramas decat cenusa. Sa vorbesti de EVOLUTIE, cand satanismul e mai inapoiat cu mult decat crestinismul, si e fundamentat pe personaje imaginare cu aspect hidos de insecta preistorica, lipsit de cele mai elementare urme de armonie – specific al evolutiei, inseamna ca te afli intr-o grava eroare. Intoarcerea la satanism, la paganism, la venerarea unor idoli imaginari (specifici omului primitiv), lipsiti de orice logica existentiala, inseamna INVOLUTIE! Mai aveti putin si va apucati sa topaiti in jurul focului asemeni omului cavernelor, ca deja va inchinati la figurine cu aspect zoomorf pe care le mai gasesti azi doar in colectii muzeale dedicate epocii pietrei…

    • In vechiul Iran, de dinaintea erei noastre, individul a fost considerat profet si chiar zeu – „profetul” si-a insusit numele asta (copy-paste-ul nu s-a inventat la noi), provenit de la un idol imaginar cu mult mai vechi. De aici au aparut confuzii. Exemple de „zeitati” si „profeti” care au existat in realitate dar si-au insusit denumiri mult mai vechi, care se pierd in negura timpului, au mai existat. La origine, numele respective tot ale unor demoni/idoli imaginari erau…

 2. Unii si-au pierdut de tot busola… Ce mai urmeaza dupa templele sataniste? Legalizarea sacrificiilor umane? Canibalismul ritual? Reinvierea practicilor vrajitoresti din epoca medievala? Ce folos de tehnologie si stiinta ca ei tot la cazanul cu laturi aburinde si papusi cu ace s-au intors. Sa nu cumva sa reinvie si practica atarnarii capetelor micsorate la usa casei, ca la triburile din Haiti… Ar fi de-a dreptul apogeul „civilizatiei”…

 3. Se stie ca unii pe acolo-s nebuni de „fara clanta”, da’ ASTIA chiar ca nu mai au nici o sansa de redresare…
  QUO vadis, America ?!
  Nu ti-a placut neam crestinismul pur, tolerezi (pana cand ?) musulmaniacii iar acu’ o dai, cu tupeu, vad, in satanism ?!

  • Mie si Dumnezeu si Satana sau Mahomed imi par tot un drac… De de sa nu aiba si ei drepturi egale cu secta crestina ?

   • Păi dacă ești 1. incult și 2. neexperimentat cu multe dintre greutățile unei vieți cu adevărat mature și încercate, normal că ți se par firești astfel de decizii politice și comerciale ale mafiei Americane..

    • Deci tu spui ca esti cult numai pentru ca te rogi intr-una , in loc sa pui mana pe o carte sau sa muncesti ? Du-te la munca , ruga nu tine de foame , Dorele !

Comments are closed.