pizza

Jurnalista Sorina Matei a postat pe pagina de Facebook o discuţie pe care a avut-o cu angajatul unei pizzerii care i-a livrat comanda. Jurnalista a vrut să afle de la sursă care este opinia oamenilor despre bonul fiscal pentru bacşiş instituit de ministrul Teodorovici. Rezultatul discuţiei îl puteţi citi mai jos:

„Mi-am comandat pizza. Country. Plătesc cu cardul. Îi dau omului 5 lei bacşiş şi doar atât apuc să-i spun râzând: domnul Orlando, aţi văzut ce-a zis, să-mi daţi bon pentru bacşiş! Domnul cu pizza, un om la vreo 40 şi de ani, îmi zice : lui Orlando Bloom să-i spuneţi că este nebun! Mie dacă-mi lasă omul 25 de bani, un rest de la o pizza, eu ce să fac la ora asta? Să-l iau pe om, să-l traversez tot Bucureştiul pe scuter, ca să-i dau bon de la pizzerie că aşa vrea Orlando? Rad. Rade şi el. Întreb ce zic clienţii. Clienţii rad doamnă, îmi spune. ‘Alţii se simt ruşinaţi şi ne cer scuze. Din păcate, ăştia ne conduc. Şi sunt penibili. Ei fură sute de milioane şi eu să alerg un client pentru 25 de bani. Vi se pare corect?’ Zâmbesc. În timp ce îmi dădea bonul de la plata pe card, omul destul de serios dar vădit enervat de problemă îmi zice: Poate ne ajută Dumnezeu să-l ia şi pe domnul Bloom DNA!”.

4 COMENTARII

 1. la bunica-n(ayahuasca) poarta,
  e-o pisica moarta,
  daca scrie sau vorbeste(bunica ay)
  s-o manance moarta!!
  ma zdreanta dracu’, tu nu ai servici, nu ai alta ocupatie decat sa postezi pe toate blogurile? eu macar sunt pensionar, muncesc de la 18 ani, acum am 72 de ani, si inca muncesc, tu ce faci loaza imputita? scrii tot felul de mizerii, mai arunci cate o pastila „impotriva” ticalosului de la palatul victoria, ca sa dai impresia ca esti impartial, numai ca nu toti suntem cretini sa te credem. JEGOSULE!

 2. Guvernul Plagiator Ponta este un guvern antinational, profund incompetent si penal. O rusine de guvern, o rusine de premier. TVA pe bacsis… Ce nerusinati! Nu stiu de unde sa mai fure bani de la cetateni ca sa-si aduca la buget mai multi bani de furat. Poate ne ajuta Dumnezeu sa-l ia si pe tovarasul Ponta DNA-ul,

  • Guvernul Plagiator Ponta este guvernul pe care „gurul” vostru, Basescu, l-a numit de 3 ori. Partenerul „coabitac” al lui Ponta.

   • @BunicaAyahuasca:disqus
    Tataie te cred ca ai 72 de ani si te mai cred ca muncesti si ca ai dat in mintea copiilor de te bucuri de progresele PSD.
    Eu iti urez sanatate si viata lunga!

Comentariile sunt închise.