SRI + DNA au facut politie politica in cazul ziaristei Nicoleta Savin (Nasul Tv)! Au ascultat-o si filmat-o inclusiv la toaleta! Precum Securitatea!

0
8411

Emisiune exploziva ieri seara pe NASUL TV. Nicoleta Savin, ziarist de investigatii cu o experienta de 27 de ani, realizator Nasul Tv de aproape 6 ani, a prezentat documentul din care rezulta ca, in timpul campaniei electorale prezidentiale din anul 2014, a fost filata, ascultata si filmata non-stop, inclusiv la toaleta si in dormitor.

Este cel mai grav act de politie politica ce poate fi dovedit, multumita colonelului SRI, Daniel Dragomir, care a facut public documentul.

Sa vedem cine a instrumentat Operatiunea „Nicoleta Savin” !

1 Procuror Mihaela Iorga Moraru, prietena buna cu Kovesi, in 2014 (acum se dusmanesc). Procuroarea a cerut ca Nicoleta Savin sa fie urmarita ca pe Bin Laden!
2 A semnat Judecatorul de Drepturi si Libertati, Selaru, de la ICCJ, foarte bun prieten cu Kovesi si fost prim consilier al sefei DNA.
3 Kovesi a stiut tot, asta e sigur ! Banuiesc insa ca ea a dat si ordinul !
4 Operatiunea a fost executata sub comanda lui Coldea, prin echipa operativa „de suflet” a generalului si a fost monitorizata in „cimpul tactic” de generalul Dumbrava.

Asadar, operatiunea „Nicoleta Savin” a fost instrumentata la cel mai inalt nivel al celei mai represive si puternice forte din Romania : SRI + DNA ! Si, avind in vedere statutul de subordonata si santajabila a doamnei Kovesi, in fata gheneralului Coldea, e clar ca Secu a vrut-o pe Nicoleta Savin sub cea mai dura supraveghere !

Nici cele mai dure regimuri dictatoriale, sud-americane sau africane nu recunosc supravegherea ziaristilor. Nici macar Putin !

Sa supraveghezi un ziarist inseamna sa treci cea mai rosie linie posibila ! Nu mai ai nicio scuza iar tara aia e o dictatura securista ! Sa va explic de ce.

1 Nicoleta Savin este un ziarist pur singe. E colega mea de 6 ani si realizeaza „Ora de Veghe”, de luni pina joi, de la ora 19.00, o emisiune pe care o consider de talia emisiunii „Profesionistii” a Emiliei Voda de la TVR 1.
2 Nicoleta Savin este un om extraordinar si are o viata despre care se pot face filme de Oscar.
3 Nicoleta nu are afaceri precum Bogdan Chirieac sau Sorin Rosca Stanescu, care nu mai sint demult ziaristi.
4 Nicoleta Savin are o audienta uriasa si o putere de influenta in rindul a milioane de romani din tara si strainatate, prin intermediul Televiziunii Libere, NASUL TV.

Ce s-au gindit securistii ?! O filmam non stop si poate gasim ceva cu ce sa o santajam ! Ca apoi sa faca ce emisiuni vrem noi, noi securistii ! Ca sa prosteasca romanii ! Plecind de la ideea ca nimeni nu e perfect, securistii s-au gindit ca poate ii gasesc ceva in dormitor sau la toaleta ! Ce abject !!!

Din fericire, Nicoleta e un om cu frica de Dumnezeu iar securistii au ramas cu filmarile si cu coada intre picioare !

Practic, observam ca atit timp cit Coldea a fost mahar la SRI, SRI = Securitate ! Dar oare astazi, sub Hellwig, o fi la fel ?! Fiindca nu pot sa uit cum Statul Mafiot a incercat sa imi fure Televiziunea si sa arunce toti ziaristii in strada, timp de 3 saptamini, sub privirile blajine ale lui Hellwig si intreg SRI-ul, pe care il avertizasem cu citeva luni inainte de aceasta „operatiune” !

Mister Hellwig si Mister Iohannis, astept sa va spalati pe miini si sa ma convingeti ca voi doi condamnati drastic operatiunea „Nicoleta Savin” !

Pentru trauma pe care au provocat-o Nicoletei Savin cer arestarea de urgenta a lui Coldea si demiterea sefei DNA. Oricite fapte bune ar avea cei doi, nimic nu justifica politia politica fata de un ziarist liber !

Intr-o Romanie cu asa zisi „ziaristi”, acoperiti si santajabili, singura Salvare vine de la ziaristii liberi ! Care mai sint foarte putini ! Dovada? NASUL TV, singura Televiziune Libera ! Jos labele !

Fara presa libera, dictaturile zburda ! Ambele dictaturi sint periculoase ! Si dictatura hotilor din politica dar si dictatura securistica !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Ne-am intors cu forte proaspete ! Pazea!