Cererea procurorilor si a SRI de a-i expulza din Romania pe cei doi pakistanezi, a fost admisa de Curtea de Apel Bucuresti.

Conform SRI, Ramzan Muhammad (30 ani) si Adeel Muhammad (19 ani) faceau parte dintr-o grupare extremista islamica. Acestia incercau sa racoleze oameni si sa obtina sprijin pentru a organiza in Romania un atentat terorist tocmai in perioada sarbatorilor de iarna.
Pakistanezii nu vor mai avea voie sa intre in Romania timp de 15 ani deoarece au fost considerati persoane indezirabile.

Conform purtatorului de cuvant al SRI, Sorin Sava, cei doi au fost supravegheati o perioada de timp insa unul dintre ei avea o pregatire calificata in fabricarea dispozitivelor explosive improvizate.
Hassime Mohamed Amine, un tunisian in varsta de 30 ani, a fost expulzat la inceputul luni noiembrie in urma publicarii pe internet a ideologiilor unei miscari extremiste.Acesta nu va avea voie sa intre in Romania timp de 5 ani.

Tot din aceleasi motive au mai fost expulzati pe 26 octombrie si cetatenii afgani, Zazai Anwar Sadat si Kharouti Muhammad Sadiq , neputand patrunde in Romania 15 ani.

4 COMENTARII

  1. Dubios, foarte dubios, chiar acum i-au prins, ce uram sa faca, pentru cine era atentatul??? , sau cine ii finnteaza? is multe intrebari fara raspuns. Mie mi se pare dubios!

  2. A mai ramas o grupare terorista care trebuie anihilata: usl!

  3. Ptr. siguaranta tarii acest demers a fost bine venit ,ma bucur sa citesc si astfel de actiuni reusite.

Comments are closed.