Mugur Isarescu

In cei 25 de ani de cind e Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu a patronat un Imperiu al Raului: Caritasuri, FNI, Banci Populare, Banci precum Credit Bank, Dacia Felix, Bancorex, Banca Religiilor, etc – toate au dat faliment, smecherii s-au imbogatit iar „FRAIERII” – milioane de romani,  si-au pierdut averile. Unii s-au sinucis, unii au ajuns in strada, unii au emigrat!

Dar bomboana de pe Coliva Romaniei este Documentul pe care l-am facut public pe NASUL TV, in seara de 21 Decembrie 2015: Documentul Bancii Mondiale, intocmit in 2009, in care Isarescu a fost avertizat:

– sa opreasca toate creditarile in franci elvetieni
– sa opreasca exportarea creditele (performante sau neperformante) in strainatate
– sa opreasca reclama mincinoasa a Bancilor si sa pedepseasca drastic si de urgenta vinzarea de produse bancare toxice

e09197dd-8f64-4990-8f0d-614d17519203

Practic, avem cea mai importanta Dovada ca Isarescu stia ce trebuie facut inca din 2009 dar nu a facut nimic! Cred ca milioanele de romani care s-au creditat dupa 2009 sint cei mai buni martori ca au fost lasati la mina rechinilor financiari!

Dupa ce a dat DOUA drepturi la replica la ora 22.00, unul joia trecuta, celalalt vinerea trecuta, Imperiul Raului lui Isarescu a contraatacat cu o mizerie din 2008, marca Dan Voiculescu Puscariasul!

Stiu ca l-am suparat rau pe Isarescu, citeva Banci importante (care au zeci de miliarde de euro) si pe foarte multi dintre cei 195 de samsari si recuperatori de credite!

Presa aservita lor a „dezvaluit” ca sint dator vindut Bancilor si mort de foame! Cancan, Stiri pe Surse, etc! Este exact „stirea” cu care m-a atacat in 2008 Financiarul lui Voiculescu Puscarie, un ziar falimentat demult! Povestea am lamurit-o atunci ! Gasiti relatarea Hotnews din 24 Noiembrie 2008.

financiarul

„Atacul” de atunci impotriva mea avea „darul” sa ma opreasca sa mai fac dezvaluiri in Dosarul Loteria. Va reamintesc ca Loteria ma daduse in judecata sa imi ceara „daune” de 1 milion de euro! „Actorii” de atunci au ajuns toti in puscarie, in frunte cu Voiculescu!

Daca atunci i-am lasat pe golani in pace, fiindca dadea bine sa te injure Voiculescu Felix Varanul Puscariasul, astazi nu ii mai las si ii ard rau de tot!

L-am mandatat pe avocatul Adrian Cuculis sa ii actioneze in judecata pe toti cei care au reincalzit „ciorba” din 2008 si sa le ceara bani multi ! Prostii puteau macar sa ma sune inainte sa publice la comanda! Indivizii nu au preluat nicio stire de la NASUL TV, in care militez pentru sute de mii de romani sa isi recupereze mii si zeci de mii de franci sau euro de la Bancile perverse, in schimb au sarit ca prostii sa distribuie ce le da Sistemul Ticalosit! Nu-i nimic, vor plati scump! In 2008 nu aveam o Lege sa ma ptotejeze dar astazi avem Noul Cod Civil si ii rupem la bani sau ii bagam in faliment!

Isarescule, trebuie sa pleci si vei pleca! FORTA nu va fi cu tine! Sistemul te va arunca la gunoiul Istoriei!

Pe Bancile care si-au batut joc de milioane de romani le sfatuiesc sa isi ceara scuze, sa dea banii de dobinzi inapoi romanilor si sa ii livreze Justitiei pe managerii care se fac vinovati!

Stiu ca Premierul Ciolos se intilneste cu Muguratorul BNR! Daca nu ia atitudine, il voi acuza de complicitate! Daca Isarescu are imunitate maxima, Ciolos nu are si o va lua pe urmele lui Ponta, spre puscarie!

Isarescu si BNR puteau impiedica dezastrul indatorarii Romanilor catre SRL-uri din strainatate cu un singur angajat!!! Statul roman ar fi incasat multe sute de milioane de euro, anual, din taxe si impozite!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

P.S.
Relatia mea cu Bancile este excelenta si stiu si pot sa ma descurc singur. Cum o fac de 25 de ani! Nu am nevoie de nicio lege si de niciun mugurator! Eu am tratat mereu Bancile ca pe orice Companie cu care fac dealuri! Si am dealuri cu sute de companii, romanesti sau straine! Problema e ca milioane de romani s-au transformat in SCLAVII bancilor sau ale SRL-urilor lor! Cu voie de la Isarescu! Ceea ce este aberant!