Oficialii UEFA nu au anunţat încă o decizie în privinţa excluderii Stelei din cupele europene, dar au şters sigla campioanei României de pe pagina oficială a Ligii Campionilor. UEFA a întârziat luarea deciziei în privinţa admiterii sau nu a Stelei pe lista viitoarelor participante în cupele europene, însă un detaliu apărut pe site-ul forului continental le dă fiori fanilor roş-albaştrilor.

Steaua București este singura echipă care lipseşte din secţiunea rezervată echipelor care vor juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, fapt îngrijorător, ţinând seama de faptul că oficialii forului continental, foarte grijulii, nu au omis să amintească inclusiv numele participantelor în turul întâi preliminar al Champions League, unde evoluează echipe practic necunoscute şi lipsite de valoare, precum Tre Penne, din San Marino, sau Lusitans, din Andorra.

champions

De asemenea, România nu se regăseşte în secţiunea rezervată ţărilor cu echipe în Champions League, în aranjarea în ordine alfabetică trecându-se de la Republica Irlanda direct la San Marino.

roumanie

3 COMENTARII

    • Nici o speranta. Specialistii in blaturi sunt mult mai subtili. Nu umbla cu valizele la vedere, fara fanfara si orchestra simfonica. Saracu Jiji a fost un jalnic tembel infatuat.

Comments are closed.