statuie-luna-600x300Un site din SUA a publicat o stire bulversanta: un geolog american care lucreaza pentru NASA, dr. Charles Morris, a descoperit intr-o roca lunara, adusa de astronautii misiunii Apollo 11, o statueta veche de 200.000 de ani. 

Statueta, cu o inaltime de 25 de centimetri, din metal, reprezinta o femeie – humanoid, cu aripi si par lung. Geologul a dezvaluit ca NASA detine aceasta statuie din anul 1969, cind a fost gasita intr-o roca adusa pe Pamant de catre astronautii misiunii Apollo 11.

Pe baza analizei chimice, geologii au estimat vechimea sculpturii la aproximativ 200000 de ani. Dr. Charles a lucrat pentru NASA timp de 23 de ani, pina in 1987, dar mentine legaturi stranse cu multi dintre fostii lui colegi. „Implicatiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru inseamna ca, odata, Luna a avut o atmosfera care sa conduca la viata. Si, mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de oameni, cu un simt foarte rafinat al frumusetii”, a declarat el, citat de un site dedicat aparitiilor OZN.

geologMulti se intreaba de ce a ramas un secret atat de mult timp. „Artefactul a fost o informatie comuna pentru membrii NASA, dar functionarii superiori au pastrat-o ascunsa de frica unui efect de panica la nivel mondial. Am obtinut-o pe cai secrete de la persoane care, din motive evidente, doresc sa ramina anonime”, a mai afirmat dr. Charles.

Referindu-se la misteriosul obiect, dr. Miles Fredericks (New York University) face o trimitere la sumerieni, la relatarile lor despre Anunnaki, zeitati inaripate, care au modelat statuia dupa propria imagine.

NASA neaga oficial afirmatiile dr. Charles. Statuia a fost prezentata fotografilor si presei iar acum este la o locatie secreta, pentru analize suplimentare.

statueta

Poate aceste „analize suplimentare” vor fi facute comparativ cu statui si desene asemanatoare gasite pe Pamant, tot in perioada sumerienilor. Se afla in marile muzee ale lumii noastre, detalii despre ele putind fi citite in lucrarile lui Zecharia Sitchin. Acestea ii infatiseaza pe zei cu aripi, care nu erau parti ale corpului, ci accesorii ale costumului de zbor, aparand astfel ca niste vulturi. Citeva exemple: o imagine descoperita in nordul Israelului infatiseaza un cap sculptat al unui zeu cu un coif si un fel de ochelari de protectie, statueta descoperita la Mari in 1934, stela sumeriana aflata acum la Muzeul Luvru, despre care Z. Sitchin afirma: „Mai mult o sculptura in zid decat un basorelief, o infatiseaza pe zeita purtand un coif plat cu niste ‘casti’ alungite de parca ar avea antene si purtand o pereche de ochelari de protectie care erau atasati de coif”.

sursa: aktual24.ro

6 COMENTARII

  1. nici n-are rost sa citesc asa ceva… din titlu deja cine are putina minte isi da seama ca nu ai cum sa datezi un obiect gasit undeva unde nu ai nnimic ce poate fi folosit ca reper pentru datare.

    Nasule… te-am urmarit o vreme indelungate si-ti inteleg amarul legat de venituri. Dar daca mai puneti asa ceva sus, nu va voi mai putea lua in serios indiferent cat va straduiti!

  2. Daca Luna avea atmosfera acum 200000 de ani , atunci cum de se vad craterele care sunt vechi de sute de milioane sau poate chiar miliarde de ani ?

  3. Stiri de tabloid… Au gasit acul, nu in carul cu fan, ci pe alt corp ceresc… Cu astia de la NASA nici nu mai avem nevoie de probabilitati in matematica. Le-au desfiintat. Dar nu au gasit ramasitele lui “Jimmy” Hoffa, pe adevaratul lunetist in cazul Kennedy, pe A. Earhart sau locul prabusirii unui avion cat un stadion de mare, dotat cu balize si GPS…

    • Tare de tot! Excelent “anda”….lunetistul a fost platit de sionsiti si va apare – ca “statuie” – dupa ce aceasta: cea mai mare grupare etnica de crima organizata – Lacustele Mondiale – va fi anihilata! Dupa ce vor distruge civilizatia pe pamint, sau inainte!

Comments are closed.