valentina pelinel

Vizită supriză la Penitenciarul Poarta Albă! Valentina Pelinel a fost sa-l vadă pe tatal copilului ei, Cristi Borcea. Deși la intrare în închisoare era veselă, după ce a vorbit cu fostul șef al dinamovistilor părea bulversată și grăbită. Nu l-a mai adus cu ea pe bebelușul pe care îl are cu Borcea, în schimb a venit cu niște acte, pe care le-a ţinut strâns la piept pe toată durata vizitei, transmite B1TV.

Degajată și cu zâmbetul pe buze, Valentina Pelinel a venit cu niște acte în mână la Penitenciarul Poarta Albă. De data aceasta nu l-a mai luat cu ea pe Patrick, fiul cel mare al dinamovistului. În mașina care a adus-o sa-l viziteze pe Cristi Borcea se aflau fel de fel de bunătăți, aranjate în ordine în niște cutii.

Chiar dacă apariția ei a fost una de senzație, îndelung admirată de ceilalți deținuți, plicul care o însoțea pe Valetina peste tot, atragea atenția. Înăuntru erau câteva fotografii cu băiețelul lor de numai două luni, Milan Cristian. Nu la fel de veselă a fost Valentina și la iesirea din Penitenciar. Nu a mai avut chef de vorbă, iar privirea a ținut-o tot timpul ațintită în jos.

Valentina s-a intors la Mamaia, unde o astepta bebelușul lui Cristi Borcea. Acesta are alti doi copii cu Alina. Fosta soţie, Mihaela, i-a dăruit trei copii și mai are o fată pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu.