tariceanu1Experiența alegerilor din 2014 pare să nu-i fi învățat nimic pe liderii coaliției de guvernare. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un atac fără precedent la adresa românilor care trăiesc în diaspora.

”Sunt capabili să își vândă votul pe un mic și o bere , a declarat Tăriceanu, potrivit gazetaromânească.

Această afirmație destul de dură a președintelui Senatului a fost făcută în cadrul seminarului „Organizarea alegerilor în străinătate, experienţa franceză”, seminar organizat de către Ambasadorul Franței la București.

Tăriceanu nu se oprește aici și susține că există riscul ca românii din străinătate să-și vândă plicul primit cu ocazia votului prin corespondență.

„Pentru cei cu o conştiinţă civică politică redusă (există riscul n.r.) de a da plicul cu vot pentru o sumă de bani sau pentru un mic şi o bere la o fiestă în străinătate”, consideră Tăriceanu.

sursa: stiripesurse.ro

108 COMENTARII

  1. Un cretin fara scrupule este Mr Tariceanu(parerea mea),care nu ar trebui sa detina nici o functie publica in Romania.El nu respecta nici tara si nici cetatenii romani.Ce a facut el pentru Ro?Nimic,din contra a adus prejudicii tarii prin incompetenta de care a dat dovada.Duduia economia tarii,asa-i Tariceanule in 2008 cand ziaristii te-au intrebat ce o sa facem daca vine criza, ca mi-e sila pe astia ca tine sa-i numesc Domni.Ia-ti te rog toti colegii de breasla si mutati-va va rugam,Romania chiar nu are nevoie de voi!Lipitorilor!

  2. Daca este adevarat Dl Tariceanu te inseli amarnic nu ne vindem voturile asta ar insemna sa nu mai speram sa ne mai intoarcem acasa niciodata .In privinta dvs va-ti taiat craca de sub picioare cu afirmatia asta va-ti pierdut si bruma aia de alegatori pe care o aveati.O sa avem grija la alegerile viitoare pe cine votam !!!!!!!!!!!!!
    Va doresc sa aveti aceeasi soarta cu prietenii de la racoare!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.